Genijalna fora kojom je tata Gagi Jovanović sprečio ćerku Anđelu da stavi pirsing na pupak

Foto: Radule Perišić/ATAImages; Ivan Dinić/Nova; Pritscreen/RTS

Gagi otkrio kako izaći na kraj sa pubertetskim bubicama.

U novoj epizodi „Mamazjanije“ glumica i rediteljka Milena Pavlović pričala je o tajnama uspeha u vaspitanju, za koje, priznaje, nema recept, ni univerzalni šablon, ali određene metode olakšale su tešku predpubertetsku fazu, za koju tvrdi da je najteža.

Foto:Nova.rs

Između ostalog ona je otkrila da često sluša savete starijih kolega a jedan od njih je i Gagi Jovanović, koji je na fenomenalan način sprečio ćerku Anđelu da stavi pirsing na pupak.

„Učila sam od nekih starijih roditelja, ja umem da slušam savete. Tipa, ćerka hoće da napravi pirsing na pupku, otac joj kaže… Čak ću i reći da je to Gagi Jovanović. To mi je Anđela pričala jednom prilikom i to mi se jako dopalo. On je rekao ‘Slušaj, ajde da ostavimo mesec dana, a ti u međuvremenu razmisli kako, šta, gde, kod koga. Ako i dalje stojiš iza toga, onda ćemo to i da uradimo'“, objasnila je Milena.

Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš su nedavno bili glavna vest u medijima. Naime, mladi par se venčao na prelepom salašu u Krčedinu, a ceremoniji je prisustvovalo dvadesetak ljudi, a najveseliji su bili njeni roditelji Gagi Jovanović i Branka Pujić.

Foto: Instagram/_blejzmodesti

Anđela je svojevremeno ispričala kako je ponosna na svoje roditelje, s obzirom da oni važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni.

„Strašno sam vezana za svoje roditelje i volim da provodim vreme sa njima. Divni su, obrazovani, inteligentni, široki… Za sve ljude imaju samo ljubav i široka shvatanja, mogu mnogo toga da razumeju. To je dar koji cenim i poštujem. Puno se smejemo, kreativni smo zajedno i iskrenim razgovorima rešavamo probleme“, ispričala je Anđela u intervjuu za „Stil“.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mamazjaniju ćete premijerno gledati svake subote u 20 sati na portalu Zadovoljna.rs, a epizode će na ostalim platformama biti dostupne već u nedelju narednog dana, u 8 ujutro, i to na YouTube kanalu Nova Video i podcast platformama Soundcloud, Castbox, Podcast.rs, Spotify i Stitcher, kada se u pretrazi upiše Nova.rs.

***

Bonus video: Milena Pavlović u podcastu Mamazjanija o periodu u odrastanju dece koji zadaje najviše glavobolja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram