Gde je nestala Ceca Slavković i šta radi danas

Ceca Slavković
Ceca Slavković Foto: Printscreen/YouTube/CecaSlavkovicOfficial

Svetlana Ceca Slavković nije volela silnu medijsku pažnju koja je prirodno došla sa njenim uspehom u muzici, ali i sa vezom sa Željkom Joksimovićem. Ona se povukla iz javnosti, ali i danas izgleda gotovo isto kao nekad.

Svetlana Ceca Slavković bila je jedna od najpopularnijih pevačica devedesetih godina, a njene pesme su i dan danas veliki hit i redovne su na kućnim plejlistama. Njen glas tada nikog nije ostavio ravnodušnim.

Naši mediji su svojevremeno dosta pisali o vezi Željka Joksimovića i lepe pevačice, ali se njih dvoje ipak nikada nisu oglašavali, niti govorili na tu temu.

Iako je bila jedna od najboljih srpskih pevačica, a klupski nastupi na kojima je pevala su uvek bili puni do poslednjeg mesta, na vrhuncu svoje karijere napustila je muzičku scenu i skroz se povukla iz javnosti.

Ceca je praktično začetnica etno-pop talasa na našim prostorima, ali uprkos tome, nikako nije uživala u popularnosti koju je stekla.

„Ako hoćete da znate šta je u mom životu bilo poslednje što sam očekivala, to je svakako medijska pažnja i estradno eksponiranje. Ako pitate da li sam uživala u tome što sam se redovno pojavljivala u medijima – nisam. Želim li da se vratim na estradu – ne želim“, otkrila je Ceca u jednom intervjuu.

Danas se bavi vokalnom produkcijom, i radi u muzičkim studijima zajedno sa pevačima, a na svojim profilima na društvenim mrežama nije naročito aktivna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gde Je Šta Radi (@gdejestaradi)

Mnogima i dalje nedostaje i njeni verni obožavaoci komentarišu da je šteta što se povukla, baš zbog muzičkog dara koji ima.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram