Fotka gole Adrijane Lime na mesečini menja pravila igre

Poznati 23. jul 202112:02 > 12:09
Adriana Lima Foto: Evan Falk / Shutterstock Editorial / Profimedia

Adrijana Lima (39) postavila je na Instagram fotografiju na kojoj je potpuno gola, ali se zapravo, jako malo komentariše njen izgled.

„Kad se dva meseca susretnu“, napisala je slavna manekenka, koja ovog puta pozira na mesečini, podignutih ruku kao da je uhvatila Mesec. Lice joj se ne vidi, a njena savršena silueta na mesečini deluje poput umetničkog dela.

Ipak, ovog puta nema baš mnogo prostora za komentarisanje njenog izgleda, kako to obično bude kad god bivša supruga Marka Jarića okači neku sliku, posebno neku „golišavu“.

Lajkovi se gomilaju, i komplimenti na račun njene figure, ali neki od njenih duhovitih pratilaca su je „zamolili da se malo pomeri jer zaklanja Mesec“, odnosno objavili da se vraćaju na ovu fotku jer „samo čekaju komentar Megan Foks“.

Što se tiče Megan Foks (35), fanovi je čekaju otkad je pozvala Limu na „dejt“.

Naime, obe lepotice idu kod istog šminkera, pa je Adrijana Lima poručila Megan da je pozove ako joj bude potrebna dublerka u nekom od filmova.

 

 

Glumica je odgovorila: „A šta ako mi zatreba devojka? Mogu li da te pozovem i zbog toga? Patrik još može da bude uključen. Može da nas našminka kad te odvedem u Nobu.“

„Imamo dogovor, vidimo se večeras“, poručila je Lima, a fanovima ostavila da razmišljaju šta se tu zapravo desilo i koliko se dve lepotice igraju s njihovom maštom…

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram