FOTO Simbolika uparenih autfita Jelene i Novaka Đokovića

Foto:Serbia Pavilion

Novak i Jelena Đoković nedavno su na Paviljonu Republike Srbije na izložbi Expo 2020 Dubai predstavili rad Fondacije Novak Đoković posvećen ranom razvoju dece. Tom prlikom njih dvoje su pažnju privukli i svojim autfitima.

Novak i Jelena su uskladili svoje autfite i simbolično, tim malim gestom verovatno poslali poruku da i u njihovom braku vlada sklad.

Odlučili su se za neutralne svetle i nežne bež nijanse.

Foto:Serbia Pavilion

Novak je obukao jednostavnu užu belu košulju i bež pantalone, a obuo takođe bež espadrile sa belim đonom, za nijansu tamnije od pantalona. Jelena je bila u sličnom izdanju. Ona se odlučila za bluzu boje belog vina, puder roze pantalone cigaret kroja i ravne bež patike-cipele.

Preko je ogrnula bež blejzer.

Foto:Serbia Pavilion

Inače, ovom prilikom u Dubaiju Jelena je rekla da je misija Novak Đoković Fondacije da menja svet nabolje ulažući u rani razvoj.

„Misija Fondacije je da svakom detetu pruži podjednake šanse za bolju budućnost. Nastavićemo da zajedno koračamo ka ispunjenju našeg cilja da do 2030. godine omogućimo pristup kvalitetnom predškolskom obrazovanju svakom detetu u Srbiji“, kazala je Jelena.

Podsetimo, Novak Đoković je nedavno u intervjuu za BBC rekao da ne treba da se povezuje sa pokretom protiv vakcine, ali podržava pravo pojedinca na izbor.

A tokom cele fame i drame oko Novaka i svih izjava njegove porodice u vezi sa vakcinacijom i učešćem na turniru u Australiji, Jelena Đoković je odlučila da se drži po strani, ali da istovremeno bude na njegovoj strani – makar joj to ceo svet zamerao.

BONUS VIDEO: Novak Đoković u poseti piramidama u Visokom

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram