FOTO Koliko se Emina Jahović zapravo promenila od početka karijere

emina jahović
Emina Jahović Foto:Screenshot/Instagram/yaemina

Fotke od pre dvadesetak godina.

Pevačica Emina Jahović osvaja publiku muzičkim hitovima, duetima sa kolegama, kao i atraktivnim izgledom. Lepa brineta iz Novog Pazara godinama živi na relaciji Istanbul-Beograd, a delić tog svog životnog stila povremeno otkrije i sa publikom na društvenim mrežama. Ipak, među tim njenim objavama slabo ima fotki sa početaka karijere.

Emina se uglavnom ne vraća u prošlost, već objavljuje zanimljive prizore s putovanja, pokazuje kako joj je otmeno uređen stan…

Ipak, na internetu povremeno ispliva neka stara Eminina fotka, pa možemo da vidimo koliko se pevačica zapravo promenila od početka karijere.

Fotke jasno pokazuju da je Emina s godinama drastično promenila način šminkanja i stil odevanja.

S druge strane, čini se da u njenom liku nema većih promena, mada su mnogi tvrdili da je uradila brojne operacije. Ona je pak više puta isticala da je operisala samo nos, i to jer ga je dva puta lomila.

“Moje usne su potpuno prirodne i pune. Mama bi mi često govorila da su najlepše što imam na sebi. I svim tim iskompleksiranim, genetičkim mutacijama koje su same sobom nezadovoljne moram da kažem, nažalost, majka priroda na meni nije štedela”, napisala je svojevremeno Emina na Tviteru.

Zanimljivo je da je Emina u mladosti trenirala košarku, išla na časove gitare, bila u horu, bavila se glumom, ali i vajarstvom i folklorom. Želela je da postane arhitekta, ali ipak se odlučila za muziku.

Pevačica se sa 17 godina udala za Aladina Đulovića koji nije poznat javnosti i sa kojim je bila tek nekoliko meseci. Godine 2008. udala se drugi put, za pevača Mustafu Sandala s kojim ima dva sina, a od kog se potom razvela.

BONUS VIDEO: TOP 10 lepotica bez šminke

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram