Fotka Džonija i Maje zbog koje ljudi misle da vide duplo

Džoni Dep i Maja Gojković Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Nekad nam se čini da se bizarnosti na srpskoj političkoj sceni dešavaju toliko brzo da ne možemo da stignemo da ih sve upamtimo. Kao što ne mogu da se popamte sve političke funkcije koje trenutno drži, ili je držala, Maja Gojković. Zbog posete Džonija Depa, ponovo svi govore o Majinoj čuvenoj navici da se stopi s okruženjem.

Potpredsednica Vlade i ministarka za kulturu i informisanje nije propustila priliku da se fotografiše sa holivudskom zvezdom.

Džoni Dep je trenutno u Beogradu, a povod za dolazak je promocija prvog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji u produkciji kompanije Archangel Digital Studios, a kreiranog u studiju Iervolino Studios (IES) kojem je to i svečano otvaranje u Beogradu.

„Dobro veče, veče je zar ne? Bio sam veoma srećan nekada davno, oko 1990. godine kad sam upoznao reditelja Emira Kusturicu. Za godinu dana snimanja postali smo bliski. Njegova porodica me je upoznala sa kulturom, njegovi roditelji su brinuli o meni kada sam bio bolestan, a ekipa s kojom sam radio je bila posvećena i sjajna, svi su znali svoj posao i išli ka istom cilju, što ne srećeš često u životu. Upoznao sam šarm, toplinu i lepotu srpskog naroda“, rekao je Dep na događaju.

Džoni Dep Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Naravno, gotovo svaki član SNS ne bi propustio ovakvu priliku za skupljanje političkih poena, pa je i Gojković dobila svoju fotografiju s megazvezdom.

Ubrzo je srpski internet eksplodirao, jer Džoni i Maja na fotki zapravo liče – barem što se stajlinga tiče.

Maja Gojković nas je podsetila na svoju poznatu osobinu modnog kameleona. Izgleda da se drži pravila da se u modnom smislu apsolutno prilagodi prilici i osobi s kojom se sreće.

Tako Džoni i ona nose slične naočare, slične bluze s dezenom, pa i sličan blejze, odnosno duks na kopčanje.

„Ko je na ovoj slici Maja Gojković, a ko Džoni Dep“, zapitali su se ljudi.

Inače, da se podsetimo i čuvene 2015. godine i Majine posete Iranu – kolektivni blam koji smo tada osetili još uvek traje…

***

Bonus video: Već viđeno

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram