Drastična promena imidža Tamare Dragičević: Ovakvu je do sad niste videli

Skrinsot/Instagram/tamaradragicevic

Iznenadila sve.

Glumica Tamara Dragičević godinama slovi za jednu od traženijih srpskih glumica. Popularnost je stekla u seriji “Miris kiše na Balkanu”, proslavila se ulogom u filmu “Montevideo, bog te video”, a maestralno je oživela lik legendarne pevačice Silvane u filmu „Toma“ 2021. godine.

Šarmantna umetnica aktivno radi i u pozorištu, stalni je član Ateljea 212, a za potrebe uloga neminovne su i transformacije.

Tamara je široj javnosti prepoznatljiva kao brineta i mnogi ne mogu da je zamisle sa drugom bojom kose. Verovatno jer su navikli da je gledaju u takvom izdanju. Ona izuzetno vodi računa o svom izgledu i nezi kose i gde god da se pojavi na javnim dešavanjima ima tip top sređenu frizuru.

Iako je privatno verna smeđoj kosi, za uloge koje tumači nekad je potrebno promeniti i boju kosu. Nakratko. Jednu takvu promenu Tamara je predočila svojim pratiocima na Instagram storiju, a budući da je fotografija nastala u šminkernici gde se vidi da je ulepšavaju, po svemu sudeći za ovu transformaciju „krivac“ je uloga.

Skrinsot/Instagram/tamaradragicevic

Ne znamo koja, ali verujemo da će je Tamara dobro odigrati kao i do sada.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram