Doli Parton ima sve – i tajnu pesmu i recept za brak koji traje 56 godina

Doli Parton
Foto: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ikona.

Pevačica je tokom nastupa na „The Kelly Clarkson Shov” izjavila da je pre sedam godina snimila strogo poverljivu pesmu i zakopala je u vremensku kapsulu koja će biti otvorena 2045.

„Nemate pojma kako mi je to smetalo. Tako želim da to iskopam. To je zaista dobra pesma“, rekla je Parton.

Pesma je napisana i snimljena za otvaranje njenog odmarališta Dollywood Dream Resort 2015. Plan je da se pesma zadrži u vremenskoj kapsuli do 30. godišnjice odmarališta, kada će Parton napuniti 99 godina.

Našalila se da ne zna „čija je to prokleta ideja“.

„Uopšte nisu očekivali da ću biti tamo, a verovatno i neću biti“, rekao je Parton. „Možda sam tamo, ko zna. Pretpostavljam da će se verovatno raspasti i da je niko nikada neće čuti, to je ono što mi smeta – ako istrune unutra pre nego što ga otvore.“

Parton je takođe nedavno razgovarala sa „ET Canada“ i tada je otkrila kako je opstao njen brak sa Karlom Dinom, koji traje 56 godina.

Rekla je da jedno drugom treba da daju prostor, napominjući da sa njenim zauzetim rasporedom nisu bili neprestano jedno pored drugog.

„On nije u javnom poslu, tako da imamo različita interesovanja, ali ipak imamo stvari koje volimo da radimo zajedno. Mislim da mi je on bio suđen. Trebalo je da ga imam i on mene”, rekla je Parton.

***

Bonus video: Intervju Tamara Rudic / Somborske snajderke

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram