Devojku Breda Pita verovatno ne znate, ali žene u Srbiji su bile lude za njenim bivšim mužem

Diggzy / Jesal / Splash / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ona je osvojila njegovo srce.

Slavni holivudski glumac Bred Pit (60) već neko vreme je u vezi sa Ines de Ramon (34), dizajnerkom nakita koja nije toliko popularna široj javnosti. Par je fotografisan kako proslavlja Pitov 60. rođendan.

Ines radi za brend nakita „Anita Ko“, a na njenom Linkedinu piše da je potpredsednica kompanije.

Jesal / Splash / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Diggzy / Jesal / Splash / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ines de Ramon bila je tri godine u braku sa kolegom Polom Veslijem koji je poznat po ulozi vampira Stefana u tinejdžerskoj seriji “ The Vampire Diaries“ koja je bila planetarni hit, a u Srbiji je bila naročito popularna kod ženske publike. Pol i Ines su se razveli u septembru 2022. posle tri godine braka. Nemaju dece.

Ko je Ines de Ramon?

Diplomirala je poslovnu administraciju na Univerzitetu u Ženevi. Njen Linkedin pokazuje da govori pet jezika, pri čemu su francuski, engleski i španski označeni kao maternji, a nemački i italijanski kao profesionalno radno znanje.

Pre nego što je počela da radi za brend „Anita Ko“ u Los Anđelesu, ona je provela četiri godine radeći u maloprodajnom odeljenju kompanije za luksuznu robu i nakit „Grisogono“.

Njen Instagram profil je trenutno privatan

Nakon vesti da se zabavlja sa holivudskom zvezdom, Ines je zaključala svoj profil na Instagramu.

De Ramon se ranije pojavljivala u seriji “ The Vampire Diaries“ , a kanadska glumica Nina Dobrev je svojvremeno postavila na Instagramu njihovu zajedničku fotografiju sa zimovanja dok su ona i glumac Pol Vesli još uvek bili zajedno.

View this post on Instagram

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

Paul Morigi / Getty images / Profimedia

De Ramon je uspela da sakrije osnovne informacije o sebi uprkos braku sa Veslijem i trenutnom vezom sa jednom od najvećih holivudskih zvezda.

Bred Pit će verovatno čuvati detalje njihove romanse ako se ona nastavi ili pređe u nešto ozbiljnije jer on nije govorio ni o jednoj ženi sa kojom je izlazio nakon razvoda od Anđeline Džoli 2016. godine, piše Elle.com.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram