Dadilja Đokovića je neverovatno lepa, a evo šta je morala da ispuni da bi dobila posao

ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Jelena i Novak Đoković su imali posebne uslove kada je u pitanju osoba kojoj će poveriti čuvanje svoje dece Stefana i Tare.

Loža Novaka Đokovića uvek privlači pažnju. Sem trenera i ostatka stručnog štaba, sastavni deo čine i njegova supruga Jelena Đoković sa decom Stefanom i Tarom Đoković, njegovi roditelji, ali i lepotica koja je skrenula pažnju javnosti još prošle godine.

Od tada, ona je uz decu redovna na svakom meču, a svaki put kada bi je kamera prikazala svi bi se pitali ko je ova prelepa brineta.

Brzo je oktriveno da se radi o dadilji koji je zadužena da se brine o Stefanu i Tari.

COLORSPORT / Andrew Cowie / Sipa Press / Profimedia

Njena uloga je veoma bitna za sve u porodici. Novak i Jelena Đoković su želeli nekoga u koga će imati maksimalno poverenje da bude tu sa njima i povere mu čuvanje dece.

Na kraju su posle nekoliko nedelja potrage došli do idealnog rešenja. Devojka koja je dobila posao poseduje izuzetno dobre karakteristike pedagoško-medodičkog rada sa decom, kao i znanje nekoliko stranih jezika.

Ključnu ulogu u svemu odigrala je Jelena koji je imala i završni razgovor sa devojkom koji su prihvatili kao novog člana porodice.

Larry Marano / INSTAR Images / Profimedia

Deca je obožavaju, a i ona se brzo uklopila u sve zahteve koji sa sobom nosi briga o najmlađim Đokovićima.

Posao koji je dobila je izuzetno dobro plaćen, posebno jer dosta svog vremena provodi upravo na putovanjima, tačnije na turnirima gde igra Novak.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram