Da li si tim Lepa Brena ili tim Senidah? Zagrej se za muzički spektakl u karaoke izazovu

Lepa Brena i Senidah Foto:Nebojša Babić

Beograd će 2. juna biti domaćin 101. Red Bull SoundClash-a u svetu, kada će u muzički ring ući Lepa Brena i Senida, dve najveće zvezde ovih prostora.

Dok sa nestrpljenjem očekujemo da Donjim Kalemegdanom zagrme „Jugoslovenka“ i „Balkanka“, u Ušću se zabavljamo i zagrevamo za Red Bull SoundClash.

Dok traju pripreme za veliko otvaranje letnje sezone, organizatori pozivaju fanove da dođu i osete festivalsku energiju. Od 15. do 28. maja svi posetioci Ušće Shopping Centra imaće priliku da obiđu Red Bull SoundClash Corner, gde ih čeka bezbroj zabavnih sadržaja i pogodnosti.

Senidah Foto:Nebojša Babić

Bilo da si fan Lepe Brene ili Senide, u ovom kutku možeš zapevati sa svojom omiljenom divom u karaoke izazovu koji možeš pronaći na njihovim društvenim mrežama ili jednostavno kroz Instagram filter na @redbullrs profilu odlučiti da li si #teambrena ili #teamsenida. Svakako, dobar selfie je zagarantovan, kao i hladna limenka Red Bull pića i brojni pokloni koji te očekuju.

Lepa Brena Foto:Nebojša Babić

Kako bi ugođaj bio potpun, ne propusti da učestvuješ u trci za besplatne karte za Red Bull SoundClash putem Tvoj Centar aplikacije.

Ušće ovog proleća postaje centar Red Bull SoundClash univerzuma i pokreće erupciju dobre energije! U subotu, 28. maja, očekuje nas celodnevni program i poslednje pripreme za događaj, kada će biti svečano proglašenje pobednika karaoke izazova koje očekuju vredne Smoki i Buzz nagrade, a planirano je i još mnogo iznenađenja.

Lepa Brena i Senidah Foto:Nebojša Babić

Sve informacije o Red Bull SoundClashu mogu se pronaći na sajtu Red Bull Srbija, a ulaznice za događaj dostupne su putem Cooltix platforme i na svim Tickets.rs i Gigstix prodajnim mestima.

***

Bonus video: Senidah i Lepa Brena Dvougao

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram