Ćerka Dejvida Haselhofa pokazala obline na plaži i prozvali su je crna mamba

Ćerka Hejli
Foto: Theo Wargo / Getty images / Profimedia

Ponosno prošetala plažom.

Plus size model Hejli Haselhof, ćerka američkog glumca Dejvida Haselhofa, pokazala je svoje obline na Majami Biču, na Floridi.

Ova 29-godišnjakinja je nosila kupaći sa visokim strukom u crnoj boji. Upotpunila je svoj izgled crnim ogrtačem od čipke i zlatnim sandalama na štiklu.

Foto: Robert O’Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Haselhof je postala jedna od najtraženijih plus sajz modela, još od aprila 2021. kada je postala prva plus sajz manekenka koja se pojavila na naslovnici evropskog „Plejboja“.

„Moj odnos sa telom uvek je proizilazio iz mog odnosa sa mojim mentalnim zdravljem“, napisala je ona na Instagramu.

„Nadam se da ću inspirisati žene da se suoče sa svojim strahovima od nepoznatog i da vode život u kojem te tvoje telo ne definiše.”

„Ako postoji nešto što bih rekla mlađoj sebi, to bi bilo da ste dovoljni sebi baš onakvi kakvi jeste“, nastavila je Haselhof. „Sada, više nego ikada, trebalo bi da istražujemo sebe i da ohrabreno slavimo sebe na način koji je najautentičniji“, rekla je ona jednom prilikom.

Foto: Robert O’Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Hejli je prvi put radila kao model već sa 14 godina. Jedno vreme se fokusirala na glumu, ali je manekenstvo preovladalo.

„Industrija plus sajz modela je i dalje deo modne industrije, koja je još uvek užasna. To je ona koja postoji godinama ali samo nije bila toliko popularna. Ako pogledate australijski Kosmopoliten, oni redovno koriste devojke punije građe još od 2000. godine a ne označavaju ih kao plus sajz“, nastavila je ona. „Italijanski Vog takođe ima plus sajz modele. Ovo postaje prelep pokret i jako sam ponosna što sam deo njega.“

Što se njenog oca tiče, Hejli je rekla da joj je on uvek bio podrška, prenosi foxnews.com.

„On to voli. Počela sam sa 14 godina, pa me tata vozio na posao dok sam bio klinka. On je tako, tako ponosan na mene, i to mi je najveći poklon od svega, da čujem da su moji roditelji ponosni na mene“, rekla je Hejli.

Bonus video: Čuvari plaže nekad i sad

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram