Ćerka Brusa Vilisa u omiljenom komadu koji je i najrizičniji

skaut vilis
Foto: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Skaut Vilis privukla je nedavno pažnju na ulicama Los Anđelesa zbog zanimljivog odevnog predmeta.

Ćerka bivših holivudskih supružnika, a danas dobrih prijatelja, Demi Mur i Brusa Vilisa, 30-godišnja Skaut Vilis snimljena je u šetnji ulicama Los Anđelesa. Pažnju tamošnjih paparaca privukla je zanimljivom odevnom kombinacijom.

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Skaut je naime odabrala uski topić s izrezom ispod kojeg su joj u jednom trenutku izvirile grudi, ali ona se na to nije previše obazirala. Tačnije, ni primetila ništa dok je ljubila svog psića i nosila ga u rukama, piše dnevnik.hr.

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

To je inače jedan od njenih prvih izlazaka u javnost nakon što je objavljena vest da joj se otac Brus povlači iz sveta glume, i to zbog ozbiljnih zdravstvenih problema. Tužnu vest da boluje od afazije objavile su upravo Skaut, njene sestre i majka Demi i time rastužile Brusove brojne obožavaoce.

Vest je objavila njegova porodica na službenom Instagramu Brusove bivše supruge Demi Mur.

„Brusovim neverojatnim obožavaocima, kao porodica smo hteli podijeliti da naš voljeni Brus ima zdravstvene probleme i nedavno mu je dijagnostikovana afazija, koja utiče na njegove kognitivne sposobnosti. Kao rezultat toga, Brus se povlači iz karijere koja mu je puno značila. Ovo je vrlo izazovno vreme za našu porodicu i cenimo vašu neprekidnu ljubav, saosećanje i podršku. Prolazimo kroz ovo kao jaka porodična zajednica i želimo da njegovi fanovi budu u toku jer znamo koliko vam znači, kao i vi njemu. Kako Brus uvek kaže, ‘živnite’ i zajedno planiramo da uradimo baš to“, stoji u objavi koju su, uz Demi, potpisale i njegova nova supruga Ema Heming Vilis i ćerke Rumer, Skaut, Talula, Mabel i Evelin.

BONUS VIDEO: MODNI TRIKOVI SA NEDELJE MODE U PARIZU

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram