Ćerka Branka Đurića završila je glumu u Njujorku i ima najlepše neobično ime

Zala Đurić
Zala Đurić Foto: Instagram/zaladjuric

Dobila je ime po jogurtu.

Zala Đurić je ćerka glumca Branka Đurića Đure i slovenačke glumice i pevačice Tanje Ribič. Ima 26 godina, završila je glumu u Njujorku i krenula je stopama svojih roditelja.

Nakon završene srednje škole u Ljubljani, želela je da se reši dosadne rutine i odlučila je da upiše glumu u Njujorku.

„Svakog dana se zahvaljujem svemiru, svojoj hrabrosti i roditeljima koji su me doveli tu da ostvarim svoj san“, rekla je Zala u intervjuu za Klix.ba.

Pored dara za glumu, Zala ima iskustva i u pevačkim vodama, a dosad je snimila nekoliko pesama i spotova.

„Oduvek sam pevušila za sebe na svakom koraku, ali nikad nisam pevala glasno jer sam se stidela zbog starijih koje sam smatrala iskusnijima i koji su u mojim očima bili potpuni“, dodala je Zala.

Krajem osnovne škole upisala je solo pevanje koje joj je, pored razvoja glasa, pomoglo i u podizanju samopouzdanja. Sa 16 godina snimila je svoju prvu pesmu i spot kojim je iznenadila i svoje roditelje koji su njen rad prvi put videli na Jutjubu.

Inače, pored toga što se bave glumom, i njeni roditelji su i odlični pevači. Njena majka predstavljala je Sloveniju na Evroviziji 1997. godine pesmom Saše Lošića Loše, koju i Zala često izvodi.

Iako pliva u istim vodama kao roditelji, Zala je otkrila na koji joj način oni pomažu u poslu.

„Tata mi najviše pomaže tako što neće da se petlja, jer želi da sama dođem do cilja. I meni je najbitniji put. Tata me nikad nije doveo ni na jednu audiciju, što je super! Sigurna sam da bi pomogao ako bih ga zamolila, ali to ne želim i to me jača“, rekla je Zala, prenosi Story.rs.

*

Jednom prilikom za slovančke medije, njena majka Tanja je otkrila zanimljivu priču koja se krije iza Zalinog imena.

„Kada smo se nas dvoje zaljubili, nismo smeli ni da maštamo o zajedničkom životu, ali smo svejedno maštali da ćemo imati jedno dete i tada je na tržištu bio neki jogurt koji se zvao Zala i rekli smo da će nam se tako kćerka zvati. Imali smo negde sakriven poklopac u liftu iza ogledala i uvek smo tu gledali i maštali da ćemo imati nekad Zalu“, otkrila je Tanja.

Zala je glumila u nekoliko filmova, a pre nekoliko godina je izdala i pesmu Šele zdaj, koju je komponovao njen otac.

***

BONUS VIDEO: Paolo Koeljo – najčitaniji pisac modernog doba

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram