Bosanska voditeljka uzburkala region – ona je ista Adrijana Lima!

Foto: Printscreen/TikTok; Printscreen/OBN televizija

O Nori bruji region.

Bosansko – hercegovaška voditeljka Nora Šahinpašić (20) više od godinu dana vodi vremensku prognozu na OBN-u, a zbog svog atraktivnog izgleda stekla je veliku popularnost na društvenim mrežama.

Ćerku voditelja Mime Šahinpašića zbog crne kose i plavih očiju porede sa slavnom brazilskom manekenkom Adrijanom Limom, a isečci iz vremenskih prognoza koje vodi preplavile su internet. Video snimci imaju na hiljade pregleda i komentara, a jedan od snimaka na TikToku broji i preko milion pregleda.

Korisnici interneta joj upućuju brojne komplimente na račun izgleda i pišu da neodoljivo liči na slavnu manekenku.

„Bosanska Adrijana Lima“, „Ista je Adrijana Lima“, „Prelepa i prezgodna“, „Svaki dan gledam ovu vremensku prognozu iako živim u Nemačkoj“, samo su neki od komentara ispod Norinih videa.

@100postobosanka „Učinkovita vremenska prognoza na televiziji temelji se na kvalitetnoj meteorološkoj informaciji i njezinu dopadljivom predstavljanju. U radu smo ponudili standarde izrade i predstavljanja vremenskog izvještaja kao na modernim TV kućama u svijetu, a ne na staromodan način kako to prakticiraju ostali mediji.“ #norasahinpasic #bosniaandherzegovina #obntelevizija #weathergirl #bosna #balkan #vremenskaprognoza ♬ Dale – Jala Brat & Buba Corelli & Hava

Inače, Nora je krenula stopama svojih roditelja koji su dugogodišnji medijski radnici. Naime, Norina majka Dajana takođe je dobro poznato TV lice u BiH s obzirom na to da je dugi niz godina bila voditeljka igre na sreću „Loto“ i emisije „Turizam plus“, a bila je i član ekipe Jutarnjeg programa koji su realizovale FTV i BHT1.

Norin otac Mimo Šahinpašić je u februaru 2022. otkrio da je nakon 18 godina napustio OBN, a u međuvremenu je radio na Radiju Stari grad. Ipak, u septembru ove godine otkrio je da se vratio na OBN poručivši da „tamo pripada“, piše Klix.ba.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram