Blam hrvatske folkerke koja je pokazala svoju luks gajbu

Olivera Matijević Foto: Instagram/olivera_matijevic__

Uhvaćena u laži.

Folkerka Olivera Matijević (32), nedavno se pohvalila kako se uselila u novi luksuzni dom u Zagrebu, ali mnogi su ubrzo uočili da su fotografije te prostorije već ranije objavljene na drugom Instagram profilu.

Naime, Olivera je na svom Instagram storiju  objavila fotografije na kojima se pohvalila velikom luksuznom prostorijom u svom domu, te napisala da se radi o njenom domu koji se nalazi u Zagrebu.

„Već imam omiljeni deo, odavde neću izlaziti“, poručila je folkerka.

Foto: Instagram/olivera_matijevicofficial

Zatim je otkrila da se radi o prostoriji koja je namenjena za kućni bioskop i pokazala da gleda crno beli film na velikom platnu.

„Kišni dan idealan za kućni bioskop. Znate li koji je ovo film“, upitala je svoje pratioce.

Foto: Instagram/olivera_matijevicofficial

Čini se da su neki njeni pratioci primetili da su već negde videli slične prostorije, a upravo je Instagram profil pod nazivom Artimitro Interiors 4. septembra ove godine objavio identične fotografije tog stana.

Artimitro Interiors, kako navode na svom sajtu, bavi se dizajniranjem i uređenjem interijera i imaju kancelarije u Rusiji i Nemačkoj, a za ovaj stan navode da se nalazi u Švajcarskoj.

Fotografije koje je Olivera objavila izgledaju isto kao i one koje je taj profil objavio početkom septembra, čak i scena iz filma koja se nalazi na platnu. Mnogi su zbog toga zaključili da je Olivera preuzela fotografije s tog profila, i da se ne radi o njenom domu, prenosi 24sata.hr.

***

BONUS VIDEO: Saveti čoveka s najlepšim dvorištem u BG za uređenje terase

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram