Bela dve godine bila anksiozna kad izlazi jer nema stilistu

Poznati 19. jan 202208:49 > 08:50
Bela Hadid
Bela Hadid, Foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bela Hadid se prisetila kako se borila da izađe napolje iz kuće i da je iskusila anksioznost nakon što je prestala da ima stilistu pre dve godine.

Pre nekoliko meseci, Bela Hadid je na Instagramu podelila seriju selfija na kojima je plače. Postavila ih je uz poruku o svom iskustvu borbe sa mentalnim zdravljem, koja je podsetila svakog ko prolazi kroz isto da „niste sami“.

Manekenka je više pričala o anksioznosti u novom intervjuu za VSJ Magazine, gde se otvorila kako ju je pojačana pažnja paparaca jednom sprečila da napusti kuću i zašto je odlučila da deli te selfije na društvenim mrežama.

„Nisam imala stilistu dugo, možda već dve godine“, rekla je Bela.

„Psihički sam bila na tako čudnom mestu u tom periodu da mi je bilo zaista komplikovano da izađem iz kuće i da sastavim autfit, posebno zbog anksioznosti [paparaca] da budem napolju i sve to.“

Na kraju je uspela da spozna svoj lični stil, a radila je i na samopouzdanju.

„Prošle godine mi je bilo zaista važno da naučim da čak i ako ljudi pričaju o mom stilu ili ako im se sviđa ili ako ne, da to nije važno, jer je to moj stil“, nastavila je Bela.

„Kada ujutru izađem iz kuće, ono o čemu razmišljam je: da li me ovo čini srećnom? Da li se osećam dobro u ovome što sam obukla i da li se osećam prijatno?“

Što se tiče fotografija na Instagramu, Bela je objasnila da je prvobitno slikala sebe kako plače kako bi prenela svoje emocionalno stanje svom lekaru i svojoj majci Jolandi Hadid.

„Imala bih zaista depresivne epizode ​​i moja mama ili moj doktor bi pitali kako sam i umesto da moram da odgovorim krohz poruku, samo bih im poslala fotografiju. To mi je tada bilo najlakše jer nikada nisam mogala da objasnim kako se osećam“, rekla je ona.

„[Kada sam ih postavila] bilo je to da se uverim da svako ko se tako oseća zna da je u redu da se tako oseća. Iako na Instagramu stvari izgledaju tako lepo, na kraju dana, svi smo od krvi i mesa“, dodala je Bela.

„Osećala sam se kao da je dobro za mene što mogu da kažem svoju istinu i u nekom trenutku više nisam mogala da postavljam samo lepe slike.“

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram