Anđela Jovanović sve duguje Gagiju i Branki: „Presrećna sam i zahvalna što imam takve roditelje“

Anđela Jovanović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anđela je odrasla u domu punom ljubavi.

Glumica Anđela Jovanović udala se juče za partnera Mihaila Dudaša, a na svadbi su najveseliji bili njeni roditelji, poznati glumci Dragan Gagi Jovanović i Branka Pujić.

Foto: Instagram/_blejzmodesti

Anđela je svojevremeno ispričala kako je ponosna na svoje roditelje, s obzirom da oni važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni.

„Strašno sam vezana za svoje roditelje i volim da provodim vreme sa njima. Divni su, obrazovani, inteligentni, široki… Za sve ljude imaju samo ljubav i široka shvatanja, mogu mnogo toga da razumeju. To je dar koji cenim i poštujem. Puno se smejemo, kreativni smo zajedno i iskrenim razgovorima rešavamo probleme“, ispričala je ćerka Gagija Jovanovića i Branke Pujuć u intervjuu za „Stil“.

Dragan Jovanović i Branka Pujić Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Oni su u braku već 31 godinu i kako kaže, uspeli su nešto što je izuzetno teško u današnje vreme, a to je čini izuzetno ponosnom.

„Integritet im je nesalomiv, a to sve više cenim što sam starija. Po sebi znam koliko je teško sačuvati prave vrednosti u svetu koji više ne vrednuje neke stvari. Nije lako ostati dosledan sebi, a ja kod kuće imam dve individue koje su i u najtežim trenucima, kada se jedva preživljavalo, ostali verni sebi i svom integritetu. Presrećna sam i zahvalna što imam takve roditelje.“

Branka i Gagi su se upoznali još kao studenti, a Dragan se odmah zaljubio u prelepu Branku. Međutim, uplovili su u vezu tokom snimanja filma „Sveto mesto“.

„Sećam se, kad me prvi put video na Akademiji, rekao je da ću mu biti žena. Imao je ceo plan! A meni je u početku s njim bilo jako lepo, sve je krenulo iz druženja i spontano preraslo u ovo što imamo i danas. Najjače su mu oružje šarm i plemenitost. Duhovit je i vrlo muževan, ali i jako dobar čovek“, rekla je Branka ranije medijima.

Foto:printscreen/instagram.com/jelena_riznic/

Od tada su u skladnom braku, a Branka je rekla da su kao neka italijanska porodica, jer su temperamentni, svađaju se i grle se. To dočarava i izjava Dragana Jovanovića za „Gloriju“.

„Branka, nevesta Draganova, ima strpljenja i uporna je u onome što želi. Ja trčim na 100 metara, a ona je maratonac. Primer je ugaona garnitura, zbog koje sam poludeo jer me zamara da se bavim time i da je tražim danima. Ja sam nestrpljiv, a Branka bi mogla da čeka koliko god treba samo da bude kako je ona zamislila. Eto, uspela je da izgura da kupimo ovu garnituru, a bio sam siguran da nema šanse. Uvek kažemo šta mislimo, uveren sam da je to najbolji način da odnos među ljudima bude dobar. Ponekad se ponašamo kao deca, ali s obzirom na to da se igramo ceo život, imamo pravo da budemo takvi“, rekao je.

***

Bonus video: Žena ženi nije vuk