Anđela Jovanović emotivnom fotografijom pokazala šta je ljubav

Anđela Jovanović
Foto: Instagram/ _blejzmodesti

Glumica Anđela Jovanović bila je sa suprugom Mihailom Dudašem za praznike u Tajlandu, a onda se vratila i jednom slikom sve kazala.

Srpska glumica Anđela Jovanović objavila je veoma emotivnu fotofrafiju na Instagramu – sa mamom i tatom – Brankom Pujić I Gagijem Jovanovićem, načim poznatim glumačkim parom, uz samo jednu reč u opisu: „Ljubav.“

A osim ljubavlju ovaj domaći glumački porodični trio zrači i lepotom – posebno majka i ćerka, mada se i za Gagija može reći da odlično i lepo stari.

Anđela je fotofrafiju podelila posle medenog meseca u Tajlandu, gde je bila sa svojim suprugom Mihailom Dudašem, a odakle je nekoliko puta pokazala svoje izvajano telo.

View this post on Instagram

A post shared by Mihail Dudaš (@mihaildudas)

Glumica Anđela Jovanović i bivši atletičar Mihail Dudaš uživaju u braku pola godine, ali nisu stigli da odu na medeni mesec.

„Tradicija nalaže posle venčanja medeni mesec, a mi nismo uspeli zbog obaveza da odemo odmah nakon ceremonije, odlučili smo da to pomerimo za kraj godine i bićemo na Tajlandu za praznike“, izjavio je Mihail, na šta se Anđela nadovezala: „Jako se radujem praznicima, godina mi je bila puna uzbudljivih i lepih stvari. Jedva čekam odmor, praznike ću proslaviti sa mužem“, piše Glossy.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram