S nepoznatog broja mi je stigla poruka da uradim DNK test i razbila me na komade

Foto: Printscreen/TikTok/laneiscool14

Poruka je promenila sve.

TikTokerka po imenu Lejn je podelila priču o tome kako je saznala da je njen život jedna velika laž. Sve je počelo pre godinu dana kada je dobila SMS sa broja koji nije prepoznala.

Poruka stranca je predložila da uradi DNK test. Ona je naravno prvo pitala ko je to.

Osoba je odgovorila: „Voleo bih da mogu da kažem, ali najbolje je da samo uradite test. Da li ste to već uradili test?“

@laneiscool14 #greenscreen #foryoupage #ancestrydnatestresults #viral #fyp #dnaresults #narcissist #narcktok #storytime #messytok ♬ original sound - Lane

Lejnina prijateljica je mislila da treba da uradi test samo da vidi šta će se desiti. Lejn je odlučila da počne da razgovara sa nepoznatom osobom i rekla joj je da je već uradila DNK test. DNK test koji je uradila pokazao da je Engleskinja i Irkinja baš kao što je oduvek znala.

Ali, osoba koja ju je kontaktirala otišla je korak dalje – napravila je lažni profil na Fejsbuku pa je nastavila da šalje poruke i Lejn i njenom mužu.

Lejnini roditelji su se razveli kada je imala devet godina i ona je ostala bliska sa svojom majkom, uprkos njenoj istoriji alkoholizma. Lejn je bila skeptična, pa je pozvala majku da je pita da li zna o čemu se radi.

@laneiscool14 Replying to @assssma_tique #foryoupage #fyp #ancestrydnatestresults #dnaresults #storytime #viral #toxic #narcktok #messytok ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Na njeno iznenađenje, njena majka je otvoreno priznala da je imala aferu sa 25-godišnjakom kada je imala 35 godina i bila na koledžu. Ovo je Lejn zateklo nespremnu zbog ranijih tvrdnji njene majke da je čovek koga je Lejn znala kao svog oca celog života bio varalica.

Majka joj je rekla da je mladić sumnjao da je otac njenog deteta, ali je ona to porekla i nastavila dalje.

Šest nedelja kasnije, Lejn je otkrila identitet svog pravog oca. Poslala je poruku čoveku koji sada živi u Kaliforniji, ali je poreklom iz Britanije. On joj je odgovorio da je znao da mu je ćerka, ali nije hteo da je kontaktira jer se plašio da će je povrediti.

@laneiscool14 Replying to @rykoda #foryoupage #fyp #ancestrydnatestresults #dnaresults #storytime #viral ♬ original sound - Lane

Od otkrića DNK, Lejn je saznala da ima i dve male sestre. Otac joj je morski biolog, što je karijera koju je Lejn ozbiljno razmatrala pre nego što je upisala školu lepote. Bila je zapanjena koliko je slučajno imala zajedničkog sa svojim ocem.

dnk
Foto:Laneiscool14/TikTok

Ipak, kada su se sreli, bilo je jako loše – njen otac je izbegavao da je pogleda, nisu mogli da pronađu teme za razgovor, a Lejn je bila jako povređena.

U međuvremenu je saznala da joj je poruku poslao njen rođak, tačnije sin brata njenog oca.

***

BONUS VIDEO:Levoruki ljudi

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram