Pitali smo vas šta je grozno kad muškarac obuče – jedan odgovor je pobedio

Foto:shutterstock

Ženama su uglavnom ružne iste tri stvari koje viđamo po ulicama.

Muškarac u košulji i odelu je danas sve ređi prizor, a Srbijom muškarci hodaju ne mareći previše za ono što nose – većina njih ima svoju „uniformu“ koju ne skida godinama.

Vremena su se odavno promenila, pa danas i muškarci u jednakoj meri kao žene mogu da biraju između najrazličitijih stilova i komada koji se nude po radnjama.

Koliko god da je dobar frajer nekad primetimo baš onu jednu sitnicu – koja nas totalno odbije, a mi smo pitale žene da nam otkriju koja ih to odeća na muškarcima najviše izluđuje.

„Patike na bosu nogu, Bože, zašto?!“ Iskrena je bila jedna Milena (30).

„Znaš kako, ako mi se ne sviđa, tip može da bude obučen i da izgleda kao Bred Pit, ako mi se ne svidi njegova energija džaba mu sve, mada od garderobe najviše ne volim da vidim nakit na muškarcu“, rekla nam je Bojana (27).

Među devojkama našle su se i one koje ne žele da u svom muškarcu vide konkurenciju za lepotu, pa nam je tako Nina (26) rekla: „Oprostila bih mu i čarape na sandale, ali ne bih podnela da svaki put kad izađemo on bude nacifraniji od mene, prosto ako tip obraća pažnju na svoju garderobu i izgled više nego ja, to mi mnogo smeta.“

„Uske pantalone i mokasine, još ako su na bosu nogu.. Evo sva sam se naježila sad“, bile su reči Jovane (30).

Očigledno je spisak garderobe koje žene ne praštaju ispao podugačak.

„Ja volim kada tip drži do sebe i kada se potrudi da se lepo obuče. Ne mogu da smislim one što su stalno u trenerci kao da su pošli na trening. Ni papuče ne volim da vidim, pogotovo ne na čarape. Fuj“, Bila je stroga Milana (38)

Isto pitanje postavili smo i na našem Zadovoljna.rs Instagram profilu i na našoj Fejsbuk stranici. Evo šta ste nam vi rekle.

Foto: Društvene mreže

Vidimo da mokasine i košulje sa kratkim rukavima preuzimaju vođstvo kad se radi o garderobi koja je „veliko ne“ među ženama.

Na Fejsu je situacija bila nešto drugačija i najomraženiji muški odevni predmet su definitivno zauzele uske farmerke. Izgleda da žene ne praštaju usku nogavicu ukoliko želite da u njihovim očima ispadnete poželjni.

Foto: Društvene mreže

*

Foto: Društvene mreže

A jedan odgovor nas je posebno nasmejao, delom zbog toga što nismo najbolje mogli da razumemo o čemu se radi, a delom zbog iskrenog komentara koji je objasnio suštinu problema sa muškim odevanjem.

#related-news_0

Foto: Društvene mreže

Možemo da zaključimo da su pobedu odnele uske farmerke u kombinaciji sa mokasnima na gole noge i košuljama s kratkim rukavima, tako da, momci, ukoliko vam je ovo dobitna kombinacija za izlazak subotom uveče – nemojte da se čudite ako se kući uporno vraćate sami.

***

Bonus video: Predstavljeni novi modeli modne kuće Gotije na Nedelji mode u Parizu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram