Pala i cela škola joj videla tange – pa joj se javilo 500 muškaraca

Foto: Instagram / home_of_hearts_ltd

Kejti bar ume da se šali na svoj račun.

Britanka Kejti Hanaford se proslavila kada se žestoko izblamirala. Ona se spotakla na školskoj trci i pala, a nezgoda je učinila da svi dobiju pogled na veš koji je nosila.

„Samo sam se spotakla o sopstvene noge. Mislim da se moje telo samo kretalo prebrzo za moje noge! Tako sam nespretna“, rekla je Hanaford za SWNS.

„Bila sam posramljena tada, ali to mi je što mi je. Video mi se donji veš, što je očigledno sramotno, ali jednostavno morate da se našalite na svoj račun“, dodala je samohrana majka.

Kejti kaže da je pad najsmešnija stvar koju je ikada uradila u životu, a slava joj se dopada. Kaže da su je čak prepoznali u njenom lokalnom marketu i da je primila hiljade pozitivnih poruka.

Ona priznaje da joj je oko 500 poruka stiglo od muškaraca – ali ima i onih koji je osuđuju.

„Hejteri, ne možete ništa da kažete ili uradite što bi me povredilo ili uznemirilo. Nisam se trudila da budem smešna niti pokušavala da se proslavim, ove stvari se dešavaju kada ih ne očekujete. Ceo svet je sada video moju guzu, ali ona je takva kakva jeste – ne mogu da se sakrijem od toga. Baš me briga“, rekla je.

***

Bonus video: Muške simpatije iz mladosti

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram