Ovoj ženi niko ne veruje koliko ima godina

Foto: Printscreen/Instagram video/kimmacgregor1

Ima 54 godine i troje dece.

Na prvi pogled neko bi pomislio da je u pitanju Hajdi Klum ili Gvinet Paltrou, ali ona je 54-godišnja mama troje dece, daleko manje poznata široj javnosti.

I šta se krije iza manekenskog izgleda Kim Mekgregor iz Ontarija – kako to ona prkosi godinama?

Iako je prošlo sedam godina otkad je ušla u menopauzu, ova preduzetnica i autorka izgleda kao da ima 20 godina. Njeni TikTok i Instagram nalozi su prepuni snimaka na kojima pokazuje svoju vitku figuru i zategnute trbušnjake u bikiniju, kako diže tegove u teretani.

Blistave kože i mladolikog izgleda, puna energije, Kim je prava inspiracija za sve one koji žele da vrate vreme unazad, makar malo.

I dok se mnogi pitaju kako joj to uspeva, ona ima želju da osnaži devojke i žene širom sveta da što bolje funkcionišu u svim segmentima, uključujući partnerske odnose, roditeljstvo, finansije.

Ona je više puta govorila na seminarima širom Severne Amerike, i o roditeljstvu, finansijskoj nezavisnosti, preduzetništvu i svesnom liderstvu. Često gostuje i na TV-u, radiju, daje intervjue širom sveta.

Kao supruga i majka tri devojčice, Kim razume važnost balansiranja porodičnog života i posla.

„Moja misija je da podelim svoja lična iskustva, dobra, loša i ružna, da pomognem ljudima da stignu tamo gde žele da budu. Život je putovanje i uvek si samo jednu odluku daleko od korenite promene. Pitanje koje me je navelo da razmišljam drugačije bilo je – gde ćeš biti za pet godina. Zvog tog pitanja sam izgradila onlajn carstvo koje obuhvata šest različitih zemalja. A sve vodim sa svog mobilnog telefona ili laptopa. I uvek gledam da se povežem sa više istomišljenika koji žele da postignu više u svom životu“.

Kada ne menja svet, Kim se strastveno bavi fitnesom. Vodi zdrav život i deli svoja korisna iskustva na društvenim mrežama – od saveta o zdravim celovitim namiricama, do suplemenata na bazi biljaka, ali i nege kože i veganskih recepata.

„Verujem da je briga o sebi ključna za dobar osećaj i mladolik izgled. Uvek ističem važnost uravnotežene ishrane i redovnog vežbanja. Uvek je dobro vreme da se napravi promena i živi zdrav, ispunjen i uspešan život.“

Uspeh, kaže Kim, nisu samo materijalno bogatstvo ili izgled već i postizanje uspeha u svakoj oblasti vašeg života.

„Pravi uspeh se meri kvalitetom vaših odnosa, zdravljem i blagostanjem i sposobnošću da uzvratite drugima. Mene ispunjava to što mogu da usmerim druge i pomognem im. I ako sam ja mogla da presečem i pokrenem se, možete i vi“, zaključuje Kim.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram