Ne, nećete pogoditi ko je na ovim fotkama majka, a ko ćerka

Foto: Jam Press/Joleen Diaz / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Mama koja izgleda identično kao svoja 21-godišnja ćerka otkrila je kako izgleda njen ljubavni život – uključujući i duple dejtove zajedno sa ćerkom. Džolin Diaz ima 44 godine i živi u Kaliforniji, a svoj mladalački izgled pripisuje besporočnom načinu života.

Zabavljanje nije tako jednostavno kao što se čini za „seksi mamu“ – i ona ističe da joj često prijavljuju profil na dejting aplikacijama jer misle da laže.

Džolin Diaz, 44, Foto: Jam Press/Joleen Diaz / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Poreklom je iz Guama, nastavnica u srednjoj školi i majka jednog deteta preselila se u Kaliforniju kada je Mejlani imala 10 godina. Od Mejlaninog tate se rastala pre 14 godina.

Džolin, Foto: Jam Press/Joleen Diaz / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Džolin ima preko 565.000 pratilaca na Instagramu, a muškarci je često pozivaju na sastanke.

„Mlađi muškarci mi šalju poruke na društvenim mrežama. Mislim da neki od njih malo više maštaju o tome kako bi bilo izlaziti sa nekim starijim, a muškarci mojih godina su stariji i pragmatičniji i traže nekoga ko će uživati u jednostavnim stvarima u životu“, rekla je.

Džolin 44 i Mejlani 21, Foto: Jam Press/Joleen Diaz / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Međutim, Džolin nije zainteresovana za zabavljanje sa ‘dečacima’.

„Starost za mene nije prepreka, želim da pronađem nekoga kome mogu pomoći da raste i da se razvija kao osoba, a da on to isto učini i za mene. Nikada ne bih ni pomislila da izlazim sa nekim ko je dovoljno mlad da bude prijatelj sa mojom ćerkom.“

Zajedno idu na sastanke

Džolin i Mejlani su toliko bliske da kada su obe u vezi, vole da idu zajedno na duple sastanke, uprkos njihovoj 23-godišnjoj razlici u godinama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joleen Diaz (@joleendiaz)

„Kada zajedno izađemo idemo na kuglanje, u bioskop, planinarenje, na plažu… Odavno nismo išle na dupli sastanak, ali ona i ja smo veoma bliske, tako da ćemo svakako ponovo.“

Kaže i da Mejlani često traži savete od nje.

„Sviđa mi se što veruje u savete koje dajem, osećam da zna šta radi i drago mi je da joj moja iskustva mogu pomoći“, kaže mama.

Džolin i Mejlani, Foto: Jam Press/Joleen Diaz / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kako izgleda tako mladoliko?

Džolin je otkrila kako je zadržala mladalački izgled.

„Uvek sam živela zdravim i aktivnim načinom života. Retko pijem alkohol, puno se odmaram i hranim se uravnoteženo, zdravo.“

Džolin je takođe rekla da je jedna od tajni da izgleda toliko mlado ta što je rano počela sa negom kože.

„Za život u Kaliforniji  zaštita od sunca je prirodno ključna. Uvek koristim kremu za sunčanje, svaki dan, čak i po oblačnim, kišnim danima. Takođe koristim serum sa vitaminom C danju i noću.“

Sada i Mejlani primenjuje rutinu svoje majke.

#related-news_0

***

Bonus video: Poznate mame u borbi za starateljstvo nad decom

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram