„Moj muž je plastični hirurg i radio mi je sve“

Foto:Facebook/Anna Craft

Tresle su mu use ruke kad je prvi put operisao.

Plastični hirurg iz Majamija Filip Kraft svoju suprugu, bivšu manekenku Anu Kraft, smatra jednom od najlepših žena na svetu. I lepotice poput nje s vremena na vreme požele malo doterivanja, posebno nakon višestrukih trudnoća, pa ni Ana nije bila izuzetak.

„Na početku našeg braka, zapravo nisam imala želju da Filip radi na meni, ali tada sam takođe imala 20 godina i nije mi bila potrebna velika pomoć osim botoksa“, rekla je Ana za HuffPost.

Onda se 2005. godine predomislila, nakon rođenja dva sina.

„Na kraju sam dobila 25 kilograma sa svakom bebom. Uspela sam prilično lako da skinem kilažu, ali mi se oblik nije vratio, i nažalost, izgledala sam prilično tužno“, rekla je Ana.

Tada joj je činjenica da joj je muž plastični hirurg dobro došla, iako priznaje da joj je bilo potrebno malo ubeđivanja pre nego što je Filip pristao da je operiše.

Ana je imala liposukciju struka, povećala je grudi nakon dve godine dojenja, podigla je zadnjicu, ima filere na licu, koristi botoks i popravljala je usne i obraze.

Njen suprug Filip kaže da je u oblasti medicine, posebno hirurgije, lečenje člana porodice zabranjeno i gotovo tabu.

„Ali moja žena, koja je bila blagoslovena lepotom modela, želela je nekoliko poboljšanja. Uvek postoji nekoliko delova našeg tela za koje mislimo da bi se mogli poboljšati. I moja žena nije bila drugačija. Na primer, Ana je oduvek želela punije, raskošnije usne koje bi upotpunile strukturu njenog lica. A nakon porođaja, dojenja, naknadnog gubitka težine i hormonalnih promena, izgubila je polovinu volumena grudi. Izgubila je oblik grudi koji je nekada imala. Želela je poboljšanje u toj oblasti, što je moja stručnost. Verovala je u moje sposobnosti. Pristao sam da je operišem, čak i ako bi društvo preziralo moju odluku da pomognem svojoj ženi da se izbori sa nekim nesigurnostima“, rekao je.

Priznao je da su mu kad je prvi put operisao, a u pitanju su grudi, ruke pomalo drhtale na početku, ali je ipak bio siguran u ono što radi. Ana je danas, kako je rekao Filip – hodajući bilbord njegovog umeća.

„Te operacije sam radio pre 12 godina, a njene grudi su i dalje apsolutno božanstvene i nisu se ni malo promenile“, rekao je prošle godine.

Ana priznaje da bi neprekidno nešto menjala na sebi i da joj odgovara što je Filip taj koji je odgovori od raznih ideja. Takođe, otvorila se i o nečemu što je teško kad si udata za plastičnog hirurga.

„Smetalo mi je što je po ceo dan gledao u prelepe gole žene, ali je s druge strane oduvek bio dobar i moja podrška. Priznajem da je to deo njegovog posla i nema mesta nesigurnostima u srećnom braku“, rekla je ona.

***

Bonus video: Hit kupaći kostimi u kineskoj prodavnici

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest