Jelena Ivanović prva je u Srbiji dobila ovu prestižnu svetsku nagradu

Jelena Ivanović, izvršna direktorka IAA Srbije Foto: Promo

Na 45. Svetskom kongresu u Maleziji, izvršnoj direktorki IAA Srbije, Jeleni Ivanović, dodeljena je prestižna nagrada - IAA Compass Awards u kategoriji “IAA Executive Director Award”.

Ova nagrada odaje počast i priznanje za posvećenost i postignute rezultate, kao i za izuzetan doprinos u ostvarivanju globalnih i lokalnih ciljeva International Advertising Association. Prvi put u ovom milenijumu nagrada gobalne IAA kancelarije je stigla u Srbiju.

Članovi žirija, predstavnici regiona Međunarodnog udruženja za marketinške komunikacije (IAA), temeljno su ocenili nominacije za prestižne nagrade, uzimajući u obzir predanost i angažovanost dobitnika u ostvarenju ciljeva IAA.

Na svečanoj ceremoniji kojoj je prisustvovalo preko hiljadu delegata iz celog sveta, priznanja u različitim kategorijama (ukupno 6) uručio je globalni predsednik IAA, Sasan Saeidi:

Čestitam dobitnicima ovih prestižnih nagrada. Uradili ste ogromnu stvar kako za svoje chapter-e, tako i za globalni network. IAA je ono što jeste, upravo zahvaljujući vama i vašem radu. Globalna mreža vam je zahvalna na svemu što radite.

Ovim povodom Jelena Ivanović, dobitnica „IAA Compass Award“ nagrade i izvršna direktorka IAA Srbije izjavila je:

“Na trofeju je napisano moje ime, ali nagrada pripada svim članovima IAA Serbia. Suštinu asocijacija čini zajedništvo, okupljanje ljudi i rad na ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Raduje me da je IAA Global prepoznao naš trud koji svakodnevno ulažemo u razvoj marketinške struke u Srbiji. Hvala na tome!”

45. Svetski kongres IAA u Maleziji Foto: Promo

IAA Compass Awards priznanja kreirana su sa ciljem da se u fokus stave pojedinci i asocijacije koji su pokazali nesumnjive rezultate u promovisanju marketinške struke, odnosno sopstvenim primerom inspirisali i služili struci svojom vizijom, energijom i posvećenim radom.

O IAA Srbija

IAA Srbija deo je globalne tripartitne mreže koja broji preko 70 zemalja. Od svog osnivanja u Srbiji, 1992. godine, do danas udruženje broji skoro 150 članova širom zemlje, koji dolaze iz redova oglašivača, agencija i medija. Cilj IAA Serbian Chapter jeste realizacija različitih programa koji su usmereni na podsticanje razvoja marketinške industrije u Srbiji u sferi edukacije, regulative, samoregulative, regrutacije i edukacije mladih članova.

www.iaa.rs

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram