Egipćanka govori crnogorski i postala je arapska Megan Markl

Njena priča 17. feb 202215:17 > 19. feb 2022 15:48

Tara Emat je egipatska glumica i manekenka koja sasvim tečno govori crnogorski. Ova lepotica iza sebe ima uspešnu karijeru, ali i dalje niže uspehe. Za "Probudi se" je govorila o svom neobičnom poreklu.

Tara je rođena u Egiptu, ali ima crnogorske korene. S majkom je oduvek govorila crnogorski, koji je usvojila i naučila rano.

„Kad sam putovala kao dete za Crnu Goru, uvek sam s majkom, bakom, tetkom i tečom pričala stalno crnogorski, tako sam ga naučila“, rekla je za „Probudi se“.

Tara je dugo radila kao manekenka, ali sada je posvećena glumi. Njen poslednji veliki uspeh je uloga u arapskoj verziji serije „Suits“. Tumači lik Rejčel, koju je u američkoj verziji serije igrala Megan Markl.

„Modelingom se bavim od 14. godine, proputovala sam svet. Bilo mi je najlepše nešto da doživim da oblačim predivne dizajnerske haljine, da upoznam ljude… Tom karijerom sam se bavila 10 godina, do moje 24. Onda sam primetila da želim više vremena da dam glumi, a u istovreme sam studirala primenjene umetnosti“, ispričala je.

Takođe je osvojila lentu kraljice Afrike.

„Kao dete sam bila opsednuta izborima za mis, i htela sam da idem na Miss Universe. Kad sam imala 17 godina, desio se izbor za Mis sveta za tinejdžere. To je bilo u Brazilu i tamo sam predstavljala Egipat“, dodaje.

U Egiptu niko ne primećuje da ima evropske korene, dok u Crnoj Gori niko ni ne sumnja da je Egipćanka.

„Volim kad se ljudi obraduju što govorim dobro jezik“, kroz osmeh kaže.

U Crnu Goru je dolazila uglavnom tokom letnjih raspusta, ali se živo seća kad je prvi put videla sneg, s 4 godine na Bjelasici.

„Sneg videla pre 20 godina“, otkrila je.

Tara zaključuje da bi jako volela i da glumi u nekom regionalnom projektu, kako bi proverila koliko dobro može da se izrazi na crnogorskom jeziku.

***

Bonus video: Svi frajeri Adrijane Lime

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram