Ženski autfiti koji su muškarcima seksi

seksi autfit
Foto: Robert O' Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Manje je više ili više je manje?

Gola ramena

Pokazalo se da je muškarcima izuzetno privlačno kad žene otkriju malo kože, ali ne pokažu previše. Bluze, haljine, majice sa golim ramenima su u tom slučaju pravi pogodak. Ispostavlja se da muškarca privlače ženin vrat i ramena i da im je to seksi i kad niste seksi obučeni.

Bilo šta crveno

Crvena boja je vrlo privlačna muškarcima (ali i bikovima). To je boja senzacija i strasti i vuče ih kao magnet. Uostalom, i karmin u ovoj boji važi za najatraktivniji.

U azijskog kulturi su vrlo popularne crvene venčanice jer ta boja nadjačava sve druge i deo je tradicije – mlada u crvenom osvaja mladoženjino srce svojim efektnim izdanjem.

Helanke

Hteli da priznaju ili ne, muškarci obožavaju da vide žensko u helankama. Namenske helanke za jogu i pilates posebno definišu i ističu mišiće i obline.

Štikle

Noga u štiklama izgleda ženstvenije, a kod muškaraca budi seksualnu želju jer ih položaj ženskog stopala u cipelama na štiklu podseća na seksi poze. Cela figura žene kad nosi štikle se menja, držanje je senzualnije. Ipak, najvažnije u svemu je da vam štikle dobro stoje, da vas ne žuljaju i da u njima hodate što je moguće prirodnije.

Krop top

Nema sumnje  –  muškarcima se sviđaju duboke farmerke, posebno ako su uže pozadi i ako ih uparite sa krop topom i štiklama. Krop top je tu jer momci uvek vole da vide malo kože, a dobar izbor su oni koji otkrivaju samo malo stomaka, piše GoodStory.com.

Košulja i farmerke

Među najatraktivnijim autfitima koje muškarci vole na ženama jeste jedan sasvim jednostavan. U pitanju je kombinacija običnih farmerki i košulje. Zato ne zaboravite da je jednostavnost nekad sasvim dovoljna i da žena može da bude i te kako seksi u, recimo, bledim farmerkama i beloj košulji.

Kombinezon

kombinezon
Foto: PIERRE VILLARD/SIPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za žene koje vole da deluju dominantno i ozbiljno, ali i trendi i otmeno, kombinezon je omiljen izbor. A baš taj komad vole i muškarci da vide. Dobra stvar je i što je kombinezon sjajna ideja i za kancelariju, i za sastanak, ali i za izlazak u provod.

BONUS VIDEO: Šiške poznatih lepotica

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram