Zara haljina koja je rasprodata u celom svetu je dobila još bolju verziju

Zara haljina, roze haljina
Foto: Instagram/wear.is.sam/emlottiex

Modna kraljica društvenih mreža je dobila "sestru".

Sigurno znate onu Zara ružičastu slip haljinu koja dominira vašim TikTok algoritmom?

Pričamo o roze slip haljinici sa delikatnim detaljem ispod grudi koja lepršavo pada, a izgleda vam da je nosi ceo virtuelni svet, onoj koja je širom sveta rasporadata za nekoliko nedelja.

Sada je ponovo dostupna u sneg beloj nijansi.

Foto: Zara/promo

Od kad se verzija u boji žvake pojavila ranije ove godine, teško je ostajala dostupna i na Zarinoj veb stranici, ali i u njenim prodavnicama.

Prema podacima Google Shoppinga, samo ove godine su pretrage za „Zara roze slip haljinu“ porasle za 120%, a hešteg #ZaraDressHaul je na TikToku pregledan više od 260 miliona puta, piše Stajlist.

Zato ni ne čudi što je ponuda proširena u niz pastelnih nijansi.

Foto: Zara/promo

Tu su boja jorgovana, zelena jabuka, a bela predstavlja najnoviji dodatak koji se može naći i u Srbiji.

Nije ni čudo što je haljina rasprodata pošto se može naći u širokom rangu veličina od xs do xxl, a i deluje mnogo skuplje od njene cene od 4.590 dinara.

Kako se leto brzo približava, ova svilenkasta haljina stigla je u pravo vreme. Sa svojim prozračnim izgledom i lepršavim materijalom, predstavlja odličan izbor za letnje venčanje – i, ne samo to, opcije stilizovanja su beskrajne.

@carolineripa this will 100% sell out buy asap !! #weddingtiktok #weddingdress #zarahaul ♬ Back Pocket - Vulfpeck

Sa šavom ispod grudi koji je ojačan fišbajnom, niskim širokim izrezom, kaišićima i isečenim detaljima na leđima- ova haljina je više od obične satenske slip haljine.

Bez obzira da li želite da poboljšate svoj izgled sa štiklama i biserima ili biste želele da obujete bele patike i laneni blejzer, ova haljina je skromna ali i dovoljno luksuzna da odgovara svakom kodeksu oblačenja.

***

Bonus video: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram