Tamara Vučić stala na crtu najbolje obučenoj kraljici sveta – i pobedila

tamara vučić kraljica leticija
Kraljica Leticija i Tamara Vučić Foto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia, Milos Tesic/ATAImages

Srele su se u Zagrebu.

Uoči Samita supružnika evropskih lidera na temu prevencije gojaznosti kod dece u Zagrebu, upriličen je prijem u Predsedničkom dvoru na Pantovčaku, povodom uspostavljanja Mreže za prevenciju dečije gojaznosti u regionu, piše story.rs. Prijemu je prisustvovala i prva dama Srbije. Tamara Vučić je tom prilikom stajala rame uz rame sa kraljicom Leticijom, a kako obe važe za dame sa istančanim modnim ukusom, i ovog puta su u prvi plan dospeli njihovi odabrani stajlinzi.

Nisu mogla proći nezapaženo modna izdanja za koje su se opredelile Tamara Vučić i kraljica Leticija, te je jedna od glavnih tema na društvenim mrežama koja se bolje obukla.

Prva dama Srbije koja inače preferira svedeni i elegantni stil i ovog puta ostala je dosledna sebi, te je ponela elegantno crno odelo, ali nimalo dosadno, već veoma upečatljivo.

Klasične pantalone sa nešto širim nogavicama ona je iskombinovala uz sako klasičnog kroja, a ispod je nosila vanvremensku belu košilju idealno uklopivu uz mnoštvo kombinacija.

Sa druge strane, španska kraljica odabrala je svetlije nijanse. Leticija je poput prave modne ikone zablistala u elegantnoj haljini u neboplavoj boji koja je savršeno istakla njenu vitku liniju i duge noge, a sve je upotpunila pismo tašnom u animal printu i salonkama u sličnom maniru.

Tamara Vučić i kraljica Leticija plenile su lepotom, svaka na svoj način, ali u komentarima se uveliko pominje kako je Tamara odabrala efektniji autfit.

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram