Šta Srpkinje trpe za lepotu: Nosila sam veštačku guzu od Kineza za 350 dinara

Foto: Credit line: DAVID HERRAEZ / Alamy / Alamy / Profimedia

Uvek mi je bilo užasno vruće, jer zamislite samo da neko nosi gaćice, pa još jedne gaćice punjene sunđerom, pa pantalone.

Kako bi bile što lepše i privlačnije, žene su spremne da urade svašta. Nekada su to odlasci na estetske korekcije, a nekada samo stavljanje čarapa u brus.

U razgovoru za portal Zadovoljna.rs, par devojaka nam otkriva koliko su bile spremne daleko da idu zarad lepote.

„Imam 26 godina, a do skoro sam nosila dva brusa kako bi mi grudi izgledale veće. Jedan je bio u manjem broju i on je bio push-up, dok je drugi, koji sam nosila preko, bio za broj veći i imao je prazne korpe. U većini slučajeva, ovi brusevi bi me žuljali i pravili masnice na rebrima, ali ‘sve za lepotu’, bar sam tako tad mislila“, rekla nam je Ana.

„Tokom studiranja sam odlučila da uradim usta, a kako nisam imala dovoljno para za kvalitetan hijaluron, tražila sam najjeftiniju ordinaciju i našla je. A rezultat – nikad gori. Imala sam usne kao patka dva meseca, srećom taj hijaluron je ubrzo nestao“, kaže nam Sara.

„U srednjoj školi sam sa drugaricama išla kod kozmetičarke da nam lepi veštačke trepavice. Ali, te trepavice nismo skidale uveče ili posle par sati već nakon nedelju dana, i duže. Tada se nismo detaljno umivale, kako ih ne bismo poremetile. Sada, kada se setim toga, prvo mi prođe kroz glavu kako nisam dobila neku očni infekciju“, priča Irina.

„Godinama sam u brus stavljala čarape, jer je to bio jedini način da momci misle da imam grudi“, kaže Sanja.

„U prvoj godini faksa sam nosila veštačku zadnjicu koju sam kupila kod Kineza za 350 dinara. Obukla bih je preko veša i tako izlazila u grad. Uvek mi je bilo užasno vruće, jer zamislite samo da neko nosi gaćice, pa još jedne gaćice punjene sunđerom, pa pantalone“, priča nam Maša.

„U osmom razredu sam nosila dva brusa jer sam bila ravna kao daska, ali moja drugarica je imala goru ideju. Ona je imala male dlačice na bradi koje je brijala. I tako, posle par brijanja te male dlačice su se pretvorile u crne, nalik na mušku bradu“, kaže nam Katarina.

„Za apsolventsko sam otišla na nadogradnju kose, a posle par meseci sam morala da se ošišam jer mi je kosa bila toliko počupana, da se razvlačila i kidala tokom spavanja“, priča Nevena.

A šta sve vi radile kako bi bile lepše i privlačnije?

***

BONUS VIDEO: Modne katastrofe na Met Gala večeri 2022.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram