Šta se desilo s Madoninim licem?

Moda i lepota 27. avg 202007:11 > 11. maj 2021 12:11
Madona
Madona; Foto: Antonio Olmos / Eyevine / Profimedia

Madona je kroz karijeru uvek lansirala nove trendove, provocirala i igrala se standardima lepote. Ipak, čini se da u 62. godini njene modne "egzibicije" imaju potpuno drugačiji efekat.

Madona je nedavno proslavila 62. rođendan velikom, vrelom žurkom na Jamajki, a društvene mreže uzburkala fotkom na kojoj se časti džointom.

 

Međutim, njene fanove ovih dana mnogo više brinu fotke na kojima pevačica kao da dolazi iz neke druge dimenzije.

Lice joj je toliko zategnuto da su joj jagodice izraženije nego ikad, plave oči su joj se iskosile i izdužile, a usne su joj promenile oblik.

„Oduvek sam bila očarana lepotom Azijatkinja“, rekla je Madona svojevremeno, ali niko nije očekivao da će baš pokušati da se transformiše u jednu od njih… I preterati toliko da sad izgleda kao da se muči dok trepće i jedva otvara usta.

Madonini pratioci nisu baš oduševljeni ovom promenom, neki joj već vide budućnost u selebriti „muzeju voštanih figura„, i teško da će ona biti zaslužna ako se istočnjački fazon vrati kao primer lepote.

Kraljicu popa, doduše, hejterski komentari ne potresaju naročito, niti je skreću s njenog puta – zagonetno se smeška svojim kosim očima dok pozira u novom kimonu ostavljajući fanovima da nagađaju dokle je spremna da ide za večnu mladost.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram