Svi pričaju o festivalskom autfitu Kendal Džener kojim je promenila igricu

Foto: Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, MEGA/ Revolve/ Nick Wiesner / ME / The Mega Agency / Profimedia

Kendal je redovna na Koačeli skoro deceniju, ali ove godine je rešila da se utopi.

Festival Koačela ne zovu bez razloga Igre gladi za influensere. Iako svake godine ima gomilu vrhunskih izvođača, piše se i izveštava uglavnom o tome koji influenser je šta obukao, a ako se slikate pored nekog VIP gosta izvesno je da će vam broj pratilaca rasti.

U VIP ekipi godinama je bila i Kendal Džener u brižljivo biranim autfitima. Ove godine je rešila da antilop rese i boho čipku ostavi kod kuće i pojavi se na Koačeli u crnoj majici i crnim pantalonama.

Kendal Džener
Foto: MEGA/ Revolve/ Nick Wiesner / ME / The Mega Agency / Profimedia

I koliko god vam ova kombinacija delovala spontano i rasterećujuće, činjenica je da je i za nju Kendal angažovala svoju stilistkinju Dani. Ona je sastavila kombinaciju suprotnu svemu što obično očekujemo od Koačele – niti je nova niti zabavna. I baš zbog toga se ističe u moru svetlucavih komada i providnih haljina.

Džener je nosila crne pantalone sa izlizanim porubom na (upadljivo niskom) pojasu, sa kratkom crnom majicom bez rukava, obe stvari potpisuje australijski brend St Agni, omiljen širom sveta zbog svojih kežual komada i modernih silueta.

Kendal
Foto: MEGA/ Revolve/ Nick Wiesner / ME / The Mega Agency / Profimedia

Ključ minimalizma je sav u malim detaljima i fokusiranju na oblik, a neočekivani pohabani delovi su ono zbog čega je ovaj stajling tako zanimljiv. Odeća je iz kolekcije za jesen/zimu 2023. i zato neće biti dostupna do leta.

Umesto neizostavnih gumenjaka i gležnjača koje su sastavni deo odevne kombinacije svakog festivala, Džener je nosila kožne papuča sandale, takođe St Agni.

Drugog dana obukla je belu majicu, crne farmerke i čizme, što je definitivno izdvojilo od drugih poznatih žena na festivalu. Pogledajte i njihove stajlinge.

Irina Šajk
Irina Šajk, Foto: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

*

Olivija Kulpo
Olivija Kulpo, Foto: Tim Regas / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

*

Koačela
Alesandra Ambrozio, Foto: Alessandra G/ALEX JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

*

Koačela
Foto: Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

***

Bonus video: Beogradski frizer rekao je sve što treba da znate o Didi J na Gremiju

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram