Slavne lepotice koje su preterale s korekcijama lica

Moda i lepota 27. maj 202121:40 > 22:08
korekcije
Foto:Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia; Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Jordanska kraljica Ranija mnogima je bila jedna od najlepših žena na svetu. Njeni roditelji su Palestinci, a rođena je u Kuvajtu 1970. godine. Nakon diplome na Američkom univerzitetu u Kairu Ranija se preselila u Aman, glavni grad Jordana.

Tamo je u januaru 1993. godine na jednoj večeri upoznala jordanskog princa Abdulaha bin Al-Huseina, za kojeg se udala šest meseci kasnije na grandioznoj ceremoniji. Abdulah je 7. februara 1999. postao novi kralj Jordana, a 22. marta iste godine svoju voljenu Raniju proglasio je kraljicom, pišu na sajtu Zadovoljna.hr.

Ranija je oduvek plienila pažnju svojim humanitarnim angažmanom i inicijativama, a među ostalim pripadnicama kraljevskih porodica izdvajala se i izgledom.

korekcije poznate žene
Foto: face to face / Face to Face / Profimedia

Teško je ne primetiti koliko se njeno lice promenilo u poslednjih desetak godina, i to zbog potpuno bespotrebnih korekcija. Previše filera i botoksa nepovratno ju je promenilo, iako se to ne vidi na službenim portretima koje medijima dostavlja kraljevska palata.

Pročitajte još:

Međutim, na neobrađenim fotografijama koje su nastale tokom službenih putovanja i na raznim događajima jasno se vidi kako je 50-godišnja kraljica ipak preterala s korekcijama.

Zahvati na licu promenili su i francusku glumicu Emanuel Beart, koja je priznala da je podlegla pritisku i pokušala da zadrži mladalački izgled zbog karijere.

Nije lako ostariti u ovom poslu, kazala je ona jednom prilikom. Imala je 27 godina kada je prvi put korigovala usne. Međutim, zahvat nije uspeo, pa se zbog toga opet podvrgavala korekcijama.

„Posledice su me duboko pogodile i ne bih to više nikad ponovila. Korekcije su ozbiljna stvar i ponekad ne možeš da predvidiš posledice. Ideja obične injekcije danas me plaši“, kazala je Emanuel i dodala da ne osuđuje žene koje se podvrgavaju korekcijama jer shvata da je u pitanju nedostatak samopouzdanja.

Tu je još slavnih dama koje su preterale s korekcijama na licu.

Kortni Koks

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pauline (@p.critik)

*

Melani Grifit

korekcije
Foto: Michael GermanaCollecti / Everett / Profimedia

*

korekcije
Foto: Majil / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram