Pronašli smo farmerke koje menjaju svečane haljine, a ovog leta žene će biti opsednute njima

Foto:Zeppelin / Avalon / Profimedia/Showbit.com / ShowBit / Profimedia

Novi stil džinsa je osvojio modnu scenu. U pitanju su elegantni modeli sa resama, šljokicama i vezom.

Ovaj model farmerki se pojavio na reviji brenda Undercover za jesen/zimu 2024. nakon čega je svoju viziju novog imidža predstavila i modna kuća Gucci. Farmerke sa resama ili perlama, sa izvezenim dezenima cvetova kamilice bile su eksperiment i brenda Bottega Veneta, a Valentino se odlučio za haute couture verziju od svilenog gazara.

Libi Pejdž, direktorka sajta Net-a-porter, kaže da je „moderni džins“ postao jedan od najprodavanijih proizvoda, zahvaljujući brendovima kao što su Stella McCartney i Coperni, koji su „dali svoj lični doprinos“. Tim sajta Mytheresa takođe napominje da su kupci usresređeni na trendove i spremni da eksperimentišu, kao i da će ulagati u dekonstruisane stilove i ekscentrične siluete bez obzira na cenu.

Showbit.com / ShowBit / Profimedia

Jedna od prvih poznatih ličnosti koja je predstavila ovaj trend u realnosti je Tejlor Svift, tokom Super Bowl-a. Njen model sa kristalima brenda Area se našao među top 10 najtraženijih proizvoda, navodi sajt Lyst.

JON SOOHOO / UPI / Profimedia

A ukoliko i vi želite da nabavite neke of farmerki sa kristalima ili čipkom koje mogu da zamene svečane haljine, pronašli smo nekoliko modela.

Bershka, 4.590 dinara

Foto:bershka

Zara, 7.990 dinara

Foto:zara

Stradivarius, 4.990 dinara

Foto:stradivarius

Guess, 23.990 dinara

Foto: remiks

Stella McCartney, 1.490 evra

Foto:farfetch

MSGM, 380 evra

Foto:luisaviaroma

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram