Poznate Srpkinje obožavaju trik s frizurom koji briše godine

Marija Kilibarda Foto: Instagram/kilimara

Jeste li spremne na promenu koja može da učini čuda?

Šiške su nešto poput zabranjenog voća, htele bismo da probamo, ali se pomalo plašimo loših iskustava. Često nam se i desi da ih ošišamo pod emotivnim nabojem jer ne znamo šta bismo više mogle da uradimo, a željne smo promene, pa to ume da se završi neslavno i onda smo osuđene da čekamo da kosa poraste.

Ali ako ste se namerile da odete u ovom pravcu, šiške su uvek dobra ideja za transformaciju frizure koja sigurno neće ostati neprimećena. Pritom se pokazalo da ova promena u frizuri licu daje mladalački izgled i briše godine.

Izbora je mnogo, tu su duge šiške, kratke, francuske ili one koje je proslavila Brižit Bardo. Najbolje bi bilo da odete kod frizera i predložite mu svoju ideju kako bi mogao da proceni koje opcija bi najbolje pristajala vašem licu.

Mnoge lepotice sa domaće i strane scene su frizuru sa šiškama podigle da viši nivo. Kad pogledamo njihove fotografije, dobijemo želju da odmah odemo kod frizera i počastimo sebe šiškama poput holivudske glumice.

One mogu da vam posluže kao inspiracija u traženju frizure koja je ponovo hit od ovog proleća.

Konstrakta

Pomamu za šiškama je izazvala Konstrakta kada se na Beoviziji pojavila sa smelom frizurom duge kose sa kratkim šiškama. Pevačica je u mnogima izazvala želju da se oprobaju za malo rizičniju frizuru.

Sad ne možemo da se odlučimo šta joj bolje stoji.

Da li ova opasna frizura ili potpuno otkriveno lice.

Marija Kilibarda

I Marija Kilibarda je rešila da šiškama da novu šansu. Ona se odlučila za model koji liči baš na šiške Brižit Bardo, guste na sredini malo kraće koje se u valovima stapaju sa ostatkom kose.

Prelepo su joj uokvirile lice i istakle već upečatljive jagodice.

*

Dunja Jovanić

Dunja Jovanić, poznata blogerka, sjajno nosi kratku kosu sa šiškama koje idu u stranu. Ovaj izbor frizure je možda dobra ideja ako ne možete da odlučite kakve biste šiške želele da imate, pa vam najbolje odgovaraju one koje možete po potrebi da sklonite sa strane za slučaj da vam se ne dopadne krajnji rezultat.

*

Sara Jo

Sara Jo je uvek efektna i hrabra, a prelepoj pevačici je ova frizura potpuno promenila lik. Opako kratki bob i dugačke guste šiške koje prikrivaju obrve su rezervisane samo za one najsmelije. Slobodno pozajmite malo hrabrosti i samopouzdanja od Sare i definitivno ćete imati frizuru za kojom će se svi okretati.

*

Holivud

Dugačke šiške koje pokrivaju trepavice su zaštitni znak Tejlor Svift. Zato nije lako naći fotografiju na kojoj pevačica ima potpuno otkriveno lice.

Skoro da Tejlor ne možemo da zamislimo bez šiški koje ona stilizuje na razne načine.

foto: Jason Merritt / Getty images / Profimedia

 

Ema Votson savršeno nosi francuske šiške, pa je možda to odlična ideja za vas ako biste želele samo malo da pokrijete čelo. Glumici neodoljivo stoje i čine da izgleda kao tinejdžerka.

Ima nešto mladalačko u ovoj frizuri, pa slobodno probajte sebi da sklonite koju godinu ovim potezom

foto: Stills Press / Alamy / Alamy / Profimedia

*

foto:NIJO / Backgrid UK / Profimedia

 

Za kraj tu je ovogodišnja dobitnica Oskara Džesika Čestejn. Njene šiške izazivaju zazubice.

Džesika ih stilizuje na različite načine, pušta ih slobodno da padaju sa strane ili im dozvoljava da joj prekikriju celo čelo. Vi odlučite šta bolje stoji holivudskoj glumici, pa po želji sa ovim predlozima svratite kod frizera.

*

*

***

Bonus video: Šiške poznatih lepotica


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram