Pet novih parfema kojih ima u Srbiji, a toliko su seksi da im je nemoguće odoleti

Foto:Shutterstock

Novi, uzbudljivi mirisi.

Čak i više od klasičnog crvenog ruža ili para crnih salonki, određenim mirisima prosto ne možemo odeleti. Uz neke parfeme ćete se osećati moćno, samouvereno, snažno i seksi.

Ukoliko želite da isprobate nove parfeme koji su se pojavili na domaćem tržištu, a ne znate odakle da počnete, izdvojili smo par senzualnih, mističnih mirisa, u koji ćete se zaljubiti.

Donosimo vam pet parfema koji su toliko seksi da im je nemoguće odoleti.

Prada Paradoxe – 8.700 – 16.990 dinara

Ženstven, upadljiv jesenji mirs. Nov Pradin parfem podstiče ženu da nikada ne bude ista, ali da uvek bude beskompromisno svoja. Sladak, ali snažan i neobičan miris. Opisuju ga kao svetli, cvetni miris sa mošusnim tragom koji se razvija tokom dana.

Musc Noir Rose For Her Narciso Rodriguez –  50 ml – 12.890 dinara

Cvetni parfem, koji je ujedno senzualan i misteriozan. Solarni bergamot i senzualna šljiva stapaju se u kremastu vanilu i zajedno daju veoma seksi miris. Uz ovaj parfem, žena otkriva aspekte svoje ženstvenosti, bez pretvaranja ili imaginacije.

Paco Rabanne Fame – 8.290 – 16.090 dinara

Neodoljiv miris koji zrači radošću i smelom senzualnošću. Parfem ima gornje note manga i bergamota, srčane note jasmina i tamjana, i donje note sandalovine i vanile. Ovo je kombinacija mirisa koja će svaku ženu učiniti autentičnom.

Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh – 7.790 – 15.590 dinara

Energičan i svež, prepun mladalačkog duha i penušavog šarma, ovaj novi, dugotrajni miris odlikuju odvažan stav i vedrina, vesela energija i inspirativna spontanost. Note manga, mandarine i kašmira se poigravaju zajedno u blistavoj harmoniji, stvarajući očaravajući i dugotrajni miris.

Givenchy L’Interdit Eau de Toilette – 7.890 – 13.390 dinara

Moćan, sofisticiran i ultra ženstveni miris. Jak kontrast između belog cveća i tamnih drvenastih nota ostavlja snažan i neodoljiv trag na vašoj koži.

***

BONUS VIDEO: Šiške poznatih lepotica

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram