Pantalone Maje Berović perfektno kriju nedostatke i ističu obline, a mogu da se nose i na posao i u grad

Maya Berović Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Pogledajte Majinu kombinaciju koju možete poneti i na posao i u grad.

Maja Berović je sinoć održala konferenciju u hotelu Hajat povodom novog albuma „Milion“.

Za tu priliku je odabrala vrlo svedenu kombinaciju, koja bi uz nekoliko modifikacija lagano prošla i kao idelani autfit za kancelariju.

Crne široke pantalone sa tankim belim prugama su dosta iznenađujuć izbor, ali Maja je svejedno izgledala odlično. Iako smo navikli da je viđamo u ekstravagantnim haljinama, novopečena mama je dokazala da može da zablista i bez šljokica.

Svoju atraktivnu figuru, uski struk i zavodljive obline Maja je istakla uz pomoć jednostavnog crnog korseta, koji se ni po čemu ne razlikuje od onih koje skoro svi imamo, sem što na Maji stoji kao na lutki.

Fascinantan je i Majin izbor obuće – jednostavne crne sandale na štiklu su upotpunile ceo stajling i podvukle ogormnu promenu u Majinom stajlingu.

Ipak, od jedne stvari ne odustaje – od duge, plave, nadograđene kose, koja i od najobičnije kombinacije napravi scenski i upadljiv izgled.

Maya Berović Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Njen stil se menjao, a nakon što se ostvarila kao mama, dosta se povukla iz javnosti. Ona se prošle godine porodila u Gracu, Austriji, a za prođaj je izdvojila oko 7.000 eura, kako prenose domaći mediji. Štaviše, navodi se da ukoliko bude potrebno da se produži boravak u bolnici, svaki dan košta dodatnih 510 eura.

Sem zbog sigurnosti i odličnih uslova koje nudi ovo porodilište, Maja ga je izabrala i zbog mogućnosti dolaska frizera i usluga manikira i pedikira u sobi, kao i zbog posebne sobe za meditaciju.

Maya Berović Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Ponosni roditelji su svom prvencu dali moćno ime, Lav, što je simbol gordosti, hrabrosti i snage.

Iako je na konferenciju došla u crnom, i jednostavnom kompletu, prošle godine je objavila sliku sa snimanja albuma u vrlo upadljivoj kombinaciji. Tada je svima privuklo pažnju što su se u roku od par sati pojavile i Jelena Kareluša i Maja Berović u istom kombinezonu.

Maja je imala jaču šminku – efektnu plavu senku, ali i interesantnu punđu, dok je Jelena morala malo da začini kombinaciju, pa je tako dodala providan pojas, naočare za sunce i traku za glavu.

Bonus video: Prvi Srpski Nail Art Masterclass Sa Elvirom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram