Ove pantalone sužavaju struk, skidaju kilograme i svima dobro stoje – pronašli smo 5 sjajnih modela

Street style
Foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Model pantalona koji deluje kao optička iluzija jer čini struk užim, noge dužim, a možete ga pronaći svuda. Probrali smo za vas nekoliko varijanti koje ćete moći da uklapate uz stvari koje već imate u garderoberu.

Uz jednostavne modele poput košulja i blejzera bez kojih ne možemo da zamislimo ormar za prolećnu sezonu, ženstvene haljine i suknje i dalje će privlačiti pažnju modnog sveta i naših ormara.

Ipak, u svakom prolećnom ormaru nađe se mesto za nekoliko ključnih modela pantalona koje će našem prolećnom stilu dati onaj ‘cool’ faktor, dozu udobnosti i brojne mogućnosti kada je u pitanju kreiranje svakodnevnih kombinacija.

Proleće će nam vratiti omiljene široke farmerke, ali i klasične pantalone s modernim detaljima koje odavno više nisu rezervisane za svečane ili poslovne kombinacije i postale su jedan od apsolutnih modnih favorita brojnih street style zvezda.

Jedan model pantalona istakao se svojim efektnim izgledom i laskavom siluetom koju pravi. Kombinacija širokih nogavica i visokog struka deluje kao optička iluzija koja čini struk užim, a noge dužim.

Jednostavne za kombinovanje i podednako prikladne za dnevnu i večernju kombinaciju, pantalone visokog struka jedan su od najboljih odevnih komada koji možete dodati u svoju garderobu. Ako želite da istaknete efekat užeg struka i dužih nogavica, kombinujte pantalone visokog struka s cipelama koje krasi nekoliko centimetara viša štikla, piše Story.hr.

Mogu se pronaći u različitim bojama i s različitim detaljima na struku, a pogledajte modele koje smo pronašli u high street prodavnicama.

Zara – 3.390 dinara

Foto: Promo/Zara

Massimo Dutti – 9.990 dinara

Foto: Promo/Massimo Dutti

Stradivarius – 3.390 dinara

Foto: Promo/Stradivarius

Mango – 7.990 dinara

Foto: Promo/Mango

Bershka – 3.390 dinara

Foto: Promo/Bershka

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram