Omiljena prolećna haljina Dženifer Lopez idealna za svaku građu

dženifer lopez
Foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Njena omiljena haljina za proleće je jednostavna, udobna i ima dizajn inspirisan prirodom.

Jennifer Lopez obožava printove. Tokom jeseni i zime viđali smo je u elegantnim modnim kombinacijama, u kojima su dominantni printovi, a ovog proleća bira sa zadovoljstvom neprevaziđeni desen inspirisan prirodom. Čini se da se teško oprašta od retro trendova, pa smo imali priliku da je vidimo u lepšavoj haljini koja odoleva vremenu.

Tokom izlaska na ručak sa svojom ćerkom Emom, ona je nosila Zimmermann haljinu, od višeslojnih valova svile na kojoj su palme, okean i još mnogo sitnih, živopisnih detalja.

Izabrala je Bottega Veneta torbicu u žutoj boji, zlatni nakit, i bež sandale. Takođe je izabrala i zatamnjene okrugle naočare.

Za magazin Harper’s BAZAAR Džej Lo je govorila o tome kako je modnu inspiraciju često pronalazila u svojim korenima.

„Odrasla sam u Bronksu, Imala sam urbano vaspitanje koje je bilo inspirisano brejk densom 80-ih i treninzima. Taj ulični stil je još uvek u velikoj meri deo mog ličnog stila. Odrasla sam i na mjuziklima i gledala sam glamurozne filmske dive. Ava Gardner, Merilin Monro i Džeki O su bile dame na koje sam kao tinejdžerka želela da ličim. Taj stil prenosim rado na crvenom tepihu. Volim vrstu glamura koja je vladala tokom 50-ih i 60-ih. Kako je vreme prolazilo, shvatila sam da me takav stil nadahnjuje i to mi se dopada. Ulični i glamurozni stil često uspevam da uklopim.“ ispričala je, a prenosi portal Mogu ja to sama.

A što se tiče prolećnih haljina, tek očekujemo njene najbolje kombinacije.

BONUS VIDEO:Šiške poznatih lepotica

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram