Odlične replike dizajnerskih torbi u Zari i Mangu koje rade posao

Foto: Prada via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Za ograničen budžet.

Žene obožavaju dizajnerske torbe ali cena im je uvek jako visoka i nedostižne su većini žena. Baš takve torbe su inspiracija mnogim highstreet brendovima i nije tajna da mnoge od njih liče na kopije originala.

Ove sezone Zara i Mango imaju povoljnije opcije torbi koje neodoljivo podsećaju na one skuplje, dizajnerske, piše Index.hr. Pronašli smo ih i proverili koliko koštaju u Srbiji.

Chloé mala woody tote torba – 755 evra

Foto: Chloe

Baš ova torba jedna je od najprodavanijih brenda Chloé. Dostupna je u četiri različite veličine, a gore na fotografiji je small (mali) model. Torba je puštena u prodaju 2005. godine i ostala je hit sve do danas. Osim toga ona je ultimativna letnja torba, prepoznatljiva po svom obliku, kontrastnim kožnim trakama i Chloé logom.

Ova torba je odlična investicija, za one kojima je njena cena prihvatljiva. Ali ako vam se sviđa oblik, a cena vam je ipak previsoka, onda bacite oko na najnoviji Zara model.

Zara platnena mini city torba – 3.290 dinara

Foto: Zara

Zara torba vrlo je sličnog oblika modelu Chloé, dolazi u jednoj, mini veličini i u dve boje. Odnosno sa smeđim ili crnim kožnim kaišem i detaljima. Torba je napravljena od platna, detalji su u kontrastnoj boji, a ima gornje ručke i odvojivi i podesivi kaiš za nošenje preko tela.

Prada Cleo torba – 1.985 evra

Foto: Cettire/Prada

Prada Cleo torba svojim klasičnim dizajnom vraća u devedesete, a izrađena je od brušene kože i ima oblik polumeseca. Ovakav model je večan, ali i skup što ga mnogima čini nedostižnim. Highstreet brendovi izbacili su svoje verzije ovog komada, naravno ne identične, ali dovoljno slične. Izdvojili smo Mango model.

Mango ovalna torba – 3.490 dinara

Foto: Mango

Mango torba svojim ovalnim dizajnom podseća na popularan Prada model, ali je mnogo pristupačnija. Ova torba idealna je za proleće, ali i jesen, a ima je u beloj, crnoj i braon boji.

Miu Miu mini hobo torba Wander – 1.503 evra

Foto: Cettire/MiuMiu

Torba Miu Miu Wander se ponovo rekreira iz sezone u sezonu, izrađena je od matelassé nappa kože, a odlikuje je sofisticiran, trodimenzionalni efekat stvoren kvalitetnom izradom. Torba je hobo oblika, koji spaja retro inspiraciju i savremenu eleganciju. Sličan model je dostupan u Mango ponudi.

Foto: Mango

Mango torba podseća na Miu Miu model, a umesto kožnih ručki ima metalni lanac. Uz njega dolazi i dugi kaiš koji se može skinuti. Zelena boja ove torbe idealna je za proleće i leto. Torba košta 3.490 dinara.

Prada Re-Edition 1995 mini torba – 2.600 evra

Foto: Farfetch/Prada

Nova verzija legendarne Prada torbe iz 1995.,ima elegantnu geometrijsku siluetu s jasnim, minimalističkim linijama. Izrađena je od fine brušene kože, ima središnji zatvarač i logotip brenda. Sličan model postoji u Zari.

Zara mini city torba – 1.590 dinara

Zara
Foto: Zara

Ova torba minimalističkog stila podseća na Pradin model. Ima ručke i podesivi i odvojivi dugi kaiš za nošenje preko tela, takođe ima i zip zatvarač. Najbolje od svega je što joj je cena trenutno snižena za 46%. Osim u beloj dostupna je i u srebrnoj boji.

***

Bonus video: Beogradski frizer rekao je sve što treba da znate o Didi J na Gremiju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Instagram