O mini disko haljini Aleksandre Prijović sa velike završnice u Osijeku svi pričaju

M.M./ATAImages

Muzička zvezda Aleksandra Prijović oduševila je modne sladokusce odevnim kombinacijama na koncertima u Osijeku.

Pevačica Aleksandra Prijović održala je pet koncerata u nizu u Osijeku, pa se dobro pobrinula za to da i njena modna izdanja budu dobro upamćena.

Nakon nekoliko večeri tokom kojih je demonstrirala kako nosi pink izdanja, sako-haljine, elegantne kreacije i još mnogo toga, i na petom koncertu se presvukla nekoliko puta.

Ipak, za samo finale, birala je mini haljinu u disko stilu, iz prolećno-letnje kolekcije brenda Pako Raban za 2023. godinu.

Reč je o šarenoj metalik haljini s bojama koje se prelivaju, inspirisanoj stilom osamdesetih.

Ona je uz nju nosila srebrne sandale, a, kao i na većini koncerata u Osijeku, ponela je zlatni nakit.

Šta je još Aleksandra Prijović nosila u Osijeku?

Aleksandra je nosila omraženi leopard print na maksimalno efektan način.

Pevačica je na svom prethodnom koncertu ponela mini-haljinu upotpunjenu debelim crnim kaišem, dugačke rukavice i omiljene čizme ove sezone, visoke čizme koje dopiru iznad kolena, a uz to je ponela efektne mrežaste čarape u boji kože.

Takođe je ponela superefektni kombinezon sa čipkom, da bi preko njega kasnije obukla crnu majicu s ispisanim stihovima svog velikog hita „Devet života“.

Popularna Prija je, između ostalog, prve večeri u ovom hrvatskom gradu ponela vrlo upečatljiv dugački sako, koji je kombinovala na interesantan način, piše Glossy.

Inače, regionalna zvezda Aleksandra Prijović u manje od 24 sata rasprodala je ulaznice za najavljeni koncert u Rijeci – 14. marta, a koje su puštene u prodaju pred kraj poslednjeg koncerta u Osijeku, piše Večernji.hr.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram