Nove Miu Miu baletanke obaraju rekorde prodaje – naravno, jer su savršene

Foto: Saira MacLeod / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za kratko vreme su osvojile modni svet.

U modnom svetu se često događa da jedan modni komad postane prava senzacija i preuzme svu pažnju, posebno na društvenim mrežama.

Trenutno su to Miu Miu baletanke, koje su mnoge influenserke odabrale kao svoj izbor obuće na proteklim Nedeljama mode.

Ova udobna obuća dugo nije bila popularna i nismo imale priliku da je vidimo na naogama poznatih dama, ali sada su konačno povratile svoju popularnost među ljubiteljkama mode i ovog brenda, a njihovo novo satensko izdanje zaludelo je trendseterke.

Baletanke se unazad nekoliko sezona polako vraćaju u modne trendove, što su neki jedva dočekali, dok će ih drugi i ovaj put preskočiti, a kontroverzne Miu Miu balerinke u novom izdanju pojavile su se pre nekoliko meseci i predviđa im status pravog jesenjeg trenda.

Neki ih obožavaju, dok se drugima model ne sviđa, ali svakako možemo potvrditi da su trenutno pravi it komad.

Miu Miu baletanke sa trakicom prvo su predstavljene još 2016. i od tad im popularnost samo raste, a njihovo novo satensko izdanje oborilo je sve rekorde prodaje  Miu Miu modela baletanki do sada.

Prvo izdanje krasila je traka koja se obmotavala oko gležnja sa dodatnim kopčama, a ta verzija takođe je još u ponudi Miu Miu kolekcije u crnoj, beloj i bež boji.

Novi modeli baletanki koje krasi i tanka traka ukrašena logom brenda, trenutno su dostupni u pet boja u satenskoj verziji, jarko crvenoj, tamnosmeđoj, beloj, crnoj i ružičastoj.

Iako se ne čine obućom namenjenom za hladnije vreme, većina influeserki je domišljato našla rešenje i za to te svoje baletanke nose sa visokim vunenim ili najlon čarapama.

***

Bonus video: Predstavljeni novi modeli modne kuće Gotije na Nedelji mode u Parizu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Pinterest

Instagram