Nova kolekcija Dragane Ognjenović: Boje kao iznenađenje

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Modna revija domaće i svetski priznate dizajnerke Dragane Ognjenović, poznate po minimalističkom i monohromatskom stilu iznenadila je poznavaoce njenog rada dodatkom boje u novoj kolekciji za Proleće 2022.

Piše: Sofija Mirčetić

Renomirana domaća dizajnerka, sa stažom dužim od dve decenije, Dragana Ognjenović održala je reviju na kojoj je predstavila novu prolećnu kolekciju za sezonu 2022.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Revija je otpočela u dizajnerkinom stilu, kreacijama u crnoj boji, kulminirajući interesantnim krojevima u zelenoj, plavoj i golubije sivoj boji.

Od crne, preko bež, pastelno plave, do zelene, imali smo dramsko iskustvo jedinstva boja i krojeva.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Tunike, duge i kratke suknje i haljine, mantili, sakoi i zvonaste pantalone, balon rukavi, svila i til, sa ponekim upadom akcentovanog nakita – Dragana Ognjenović možda jeste poznata po minimalizmu boje, ali je kraljica varijeteta kroja i materijala. Ako ste zaboravili da istaknete struk kaišem, uradite to!

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Bilo da ste krenuli na posao, maturu ili popodnevni kežual izlazak, da imate dvadeset, četrdeset ili sedamdeset godina, pronaćićete nešto što odgovara vašem stilu.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Sasvim sigurno ćete pronaći ključne komade koji će u vašem garderoberu ostati dugo, one koje ćete kombinovati i uz kežual, i uz kombinacije za posebne prilike.

„Tote“ torbe odavno nismo videli na modnim pistama, ovom revijom smo imali prilike da potvdimo da praktičnost i dobar stil od pamtiveka idu zajedno.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Dragana Ognjenović za Proleće 2022. je potvrdila da ne postoji kraj klasičnim komadima, da vanvremenost ima moderne varijacije i da modni stil ne poznaje generacije.

BONUS VIDEO: Dva načina da svoje obrve dovedete do savršenstva

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram