Najlepše žene sveta koje pod hitno moraju da otpuste stilistu

Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia, Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia, MEGA / The Mega Agency / Profimedia,: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia, Richard Milnes / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kada lepotu zaseni loš autfit...

Dobar stilista ume da prepozna senzibilitet žene i da ga pretoči u estetiku koja će na savršen način da istakne njenu lepotu i harizmu.

Nažalost, to nije slučaj kad je reč o odevanju nekih prelepih holivudskih glumica i pevačica.

One su zaista lepe i zgodne, ali odeća koju za njih biraju gotovo uvek pokvari utisak – jer ne odgovara njihovoj figuri, deluje zastarelo ili jednostavno ružno.

Verujemo da bi ove žene zasijale kada bi promenile stilistu.

Margo Robi

Taman kad smo pomislili da je najzgodnija žena na svetu promenila stil, ona se pojavila u dve diskutabilne haljine. Trenutno promoviše film „Vavilon“ i često je na crvenom tepihu – a njena izdanja su ponovo razočaravajuća.

Primer je roze haljina sa resama koja uopšte ne izgleda moderno i čiji je kroj loš, a ništa bolja nije ni crvena haljina bez oblika koja je prelepu Margo „pojela“.

Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia
Foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Marion Kotijar

„Chanel kletva“ zbog koje Margo Robi uvek razočara na crvenom tepihu takođe prati i francusku lepoticu Marion Kotijar. Ona je zaštitno lice prestižne modne kuće, čija odeća na crvenom tepihu nikad ne izgleda dovoljno dobro.

Primer je čudan beli komplet, a zatim su tu i loše proporcije i izbor cipela u crnom autfitu. A uz mini haljinu sa šljokicama, koja je prelepa, uparila je čizme na pertlanje – u ovoj kombinaciji fali još neki detalj koji bi sve to povezao.

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Salma Hajek

Jedna od najlepših latino žena svih vremena uvek izgleda dramatično – jer bira haljine koje su „natrpane“ raznim detaljima, a čiji kroj ne odgovara njenoj figuri.

Nedavno je nosila Pepeljuga haljinu koja izgleda kao da je kostim naručen sa nekog sajta s lošim kopijama. A kada je dobila svoju zvezdu na čuvenom Holivud bulevaru, to je proslavila u haljini sa „puf“ suknjom koja se već godinama ne nosi iz dobrog razloga.

Foto: Patricia Schlein / StarMax / Profimedia
Foto: OConnor / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kejti Peri

Kejti voli da šokira na crvenom tepihu – svi se sećamo da je došla obučena kao luster na jednu Met Galu. Ali njeni modni izbori su diskutabilni čak i kada nema neki otkačeni koncept.

Ni ove godine nije oduševila na najprestižnijoj zabavi na svetu, jer se pojavila u čudnoj haljini koja je prepuna tila. Ima još mnogo neslavnih izdanja, poput haljine s krljuštima koja je jako loše stilizovana.

Foto: DNPhotography/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Foto: : Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Prijanka Čopra

Najpoznatija Indijka oduzima dah lepotom, ali ne i svojim odevnim kombinacijama. Ona bira smele haljine, ali često ode predaleko.

Nedavno se pojavila u zlatnoj haljini na kojoj se mnogo toga dešava, ali celokupan utisak je da podseća na zgužvanu zavesu. A na jednoj filmskoj premijeri je nosila futurističku haljinu koja ipak ne izgleda kao sledeći veliki trend.

Foto: justinpalmer_ldn / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ris Viderspun

Slavna glumica izgleda mladoliko, ali zbog modnih izbora uvek deluje starije. Bira krojeve koji su prevaziđeni, a verujemo da bi u drugačijoj odeći njena figura došla do izražaja.

Midi ljubičasta haljina je primer takvog dosadnog oblačenja, a ni elegantnija crna haljina sa užasnom mašnom nije bolja.

Foto: Jose Perez / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Foto: : Anthony Harvey for SAG Awards / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rita Ora

Albanska pevačica voli golišava izdanja, ali često to sve izgleda samo vulgarno, a ne seksi.

Primer je ljubičasta prozira haljina ispod koje „vrišti“ crni veš i sve izgleda jako prosto. A uhvaćena je i u street style izdanjima koja su neoprostiva, kao što je kombinezon od likre i špicaste salonke.

Foto: Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Foto: Ab / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

***

BONUS VIDEO: Nezgodan pad na modnoj reviji Gotijea na nedelji mode u Parizu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram