Najlepše haljine za debeljuce i mame koje su se tek porodile

Trudnica
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ako nećeš da kupuješ trudničku garderobu kada saznaš da čekaš bebu, razmišljaj nekoliko koraka unapred i šoping prilagodi sistemu - tri u jedan.

Tri u jedan mogu biti komadi koje ćeš nositi za vreme trudnoće, neposredno posle nje dok ti se telo još nije vratilo u normalu, ali i dugi niz godina posle.

Prvo i najvažnije – dokle god možeš nosi ono što već imaš, a kad kreneš u kupovinu – ne žuri. Telo se menja iz meseca u mesec, a dobro odabrane haljine su zapravo sve što ti treba kada nisi kod kuće. Modeli koji su odlični i za period nakon porođaja su oni sa strečom ili široki.

Dobar primer je irska manekenka Vog Vilijams koja očekuje drugo dete i gotovo da ne prođe dan da neki modni portal ne objavi fotografije njenih modnih bravura.

Trudnička haljina
Foto: Timmie / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vog broji sitno do porođaja i ovih dana je prošetala odličnu H&M pink haljinu koju je kombinovala sa patikama, a videli smo je i u nešto elegantnijem izdanju s belim šeširom i u haljini eBlogger.

Vog Vilijams
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Još jedna efektna letnja kombinacija je jarko žuta haljina koja pada na ramena i gladijator sandale u boji kože i torba sa resama.

Vog Vilijams
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ukoliko radiš tokom trudnoće, još jedan pametan izbor za period posle porođaja je haljina A kroja koju možeš da kombinuješ uz mantiliće do kolena i špicaste ravne cipele.

Vog Vilijams
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Važno je da imaš slobodu pokreta, i potrudi se da kupiš ili sašiješ haljine od prirodnih materijala, čak i ako to znači da treba tražiš malo duže i uložiš malo više.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram