Najbolji parfemi koje možete da koristite zajedno sa mužem

Foto: Shutterstock

Parfem je kao produžetak nas samih i govori ljudima ko smo pre nego što dobijemo priliku. I kako mi evoluiramo kao ljudi, savršeno je logično da se i naš miris razvija. Baš zato želimo da vam vam predstavimo najbolje uniseks parfeme.

Ako nisi u braku, dobro je kada prespavaš kod dečka, da se na polici nađe dobar uniseks parfem, zar ne?

Midnight Saffron Tom Daxon

Midnight Saffron Tom Daxon je amber miris za žene i muškarce. Predstavljen je 2018. hodine. Gornja nota je šafran, srednje note su lavanda, jelenja koža i jasmin; bazna nota je sandalovina.

Velvet Haze Byredo

Velvet Haze je inspirisan muzikom i kulturološkim pokretom slobode 60-ih godina. To je opojan miris koji imitira stanje omamljenosti – psihodeličan vrtlog koji podseća na hipnotičku lepotu logorske vatre.

Miris nas uvodi u vrtoglavu aromatičnu spiralu, u kojoj slatka kokosova voda otvara put grozničavom žaru lista pačulija. Dimom zasićen i suv vazduh stvara atmosferu lenjosti. Na kraju stiže uživanje za sva čula, u zemljastim mirisima kakaa i mošusa.

Calvin Klein CK One

CK One Calvin Klein je klasik, citrusni aromatični miris za žene i muškarce. Predstavljen je još 1994. i i dalje je favorit.  Gornje note su limun, zelene note, bergamot, ananas, mandarina, kardamon i papaja; srednje note su đurđevak, jasmin, ljubičica, muškatni orah, ruža, koren irisa i bela frezija; bazne note su zelene note, mošus, kedar, sandalovo drvo, mahovina, zeleni čaj i amber.

Concrete Comme des Garcons

Concrete od Comme des Garcons je drvenasti miris za žene i muškarce. Postoji od 2017.

English Oak & Hazelnut Jo Malone London

English Oak & Hazelnut Jo Malone London je drvenasti miris za žene i muškarce. Gornja nota je lešnik, srednja je kedar, a bazna nota je hrast.

Black Orchid Eau de Toilette Tom Ford

Black Orchid Tom Ford je luksuzan, magičan, misteriozan i senzualan parfem. Otvara se notama francuskog jasmina, gardenije, ylang-ylanga, bergamota, limuna, mandarine, crne ribizle i crnog tartufa. U srcu ovog parfema su začini, voćne note, lotos i orhideja, dok se osnova parfema sastoji od mešavine nota vetivera, sandalovine, pačulija, ambera, tamjana, vanile i tamne čokolade. Parfem Tom Ford Black Orchid je napravljen u elegantnoj i šik bočici.

***

Bonus video: Dva načina da svoje obrve dovedete do savršenstva

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram