Kreme za celulit do 1.000 dinara koje rade kao i one skupe

Ešli Graham
Foto: SMTK / The Photo One / Profimedia

Pomažu, a nisu skupe.

Procenjuje se da celulit ima oko 90% žena i samo 10% muškaraca. Godinama slušamo kako je to „problem“ koji treba „popraviti“ iako je sasvim uobičajena pojava.

Možete pokušati da ga minimizirate ako želite, ili ga možete u potpunosti ostaviti na miru. U svakom slučaju  – samo opušteno.

Celulit se najčešće pojavljuje na mestima gde imamo najviše masnih rezervi, kao što su bokovi, butine, zadnjica i stomak.

Foto: Will Binns/James Breeden / Pacific coast news / Profimedia

Stvar je u tome što zaista ne postoji magični lek ili krema kojom ćete u potpunosti ukloniti celulit.

Ono što kreme i losioni mogu da urade je da poboljšaju izgled vaše kože i donekle minimiziraju pojavu celulita posebno ako ih koristite redovno i „religiozno“.

Opet, celulit je prirodan i pogađa sve, ali ako želite da se namažete nekim od najboljih krema za malo para, mi ćemo vam pomoći.

Evo jednog proizvoda koji je specijalno namenjen za tretiranje masnih naslaga na stomaku, bokovima i butinama. Ima intenzivni efekat hlađenja koji zajedno sa aktivnim sastojcima sprečava zadržavanje vode u tkivu.

645,99 RSD Lilly

Anticelulit krema za masažu za brže izbacivanje tečnosti, sa ekstraktom ananasa, kofeinom i eteričnim uljem slatke narandže.

560,00 RSD Ruskaapoteka

Ovaj efikasno oblikuje telo i navodno ima efekat kao posle treninga u fitnes centru.

688,49 RSD Lilly

Tinktura bršljana razgrađuje celulit u svim slojevima, etersko ulje cimeta pospešuje delovanje kreme sa dodatnim produženim termo efektom.

850.00 Depilshop

Bioten Bodyshape Bioaktiv Kofein gel sadrži Coffee XL Slim Complex, jedinstvenu kombinaciju bioaktivnog kofeina i ostalih prirodnih sastojaka koji su poznati po svojim efektima na mršavljenje i brzo uklanjanje celulita.

713,99 RSD Lilly

Poboljšava konture na koži sa snažnim aktivnim kompleksom i nakon nanošenja pruža efekat toplote i dovodi do poboljšanja izgleda kože.

820,00 RSD Srbotrade

Podstiče prokrvljenost kože, aktivira limfni sastav i pomaže u izlučivanju vode i toksina iz potkožnog tkiva. Ubrzava drenažu na područjima sa celulitom i smanjuje izgled „narandžine“ kore.

839,99 RSD Lilly

Anticelulit ulje obogaćeno ekstraktom breze, vitaminom E i mešavinom prirodnih ulja. Sadrži ulje jojobe i esencijalna ulja ruzmarina i limunove trave.

660,00 RSD Alexandar cosmetics

„Slimming“ kompleks aktivira metaboličke procese u koži, poboljšava cirkulaciju, normalizuje protok limfe i učestvuje u postepenom zatezanju kože i razgradnji masnih naslaga u potkožnim slojevima. Biljni ekstrakti sadržani u kremi aktivno regenerišu i hrane kožu.

483,00 RSD Alexandar cosmetics

Aktivni sastojci smanjuju vidljivost celulita i doprinose obnavljanju epidermalnog hidrolipidnog sloja kože. Redovnom upotrebom, koža postaje hidrirana i glatka.

849,00  RSD Alexandar cosmetics

Bonus video: Top 10 lepotica bez šminke

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram