Najbolja i najgora izdanja Tamare Vučić – i dve haljine koje se pamte

tamara vučić
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Prva dama Srbije uvek bira svedene kombinacije.

Aktuelna prva dama Srbije i supruga predsednika Aleksandra Vučića, Tamara Vučić, za razliku od svojih prethodnica – Dragice Nikolić, Tatjane Tadić, pa i Mirjane Marković – svojim odsustvom sa važnih državnih događaja privlači iveće interesovanje i zaintrigiranost javnosti.

Skoro smo imali prilike da je vidimo na koncertu Andree Bočelija, gde se pojavila u haljini Roksande Ilinčić.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

A evo i retrospektive njenih najboljih i najgorih modnih izdanja.

Modne pobede

Tamara Vučić uvek privlači pažnju u retkim i probranim prilikama kada se bavi službenim obavezama. Upravo prilikom jedne diplomatske posete odabrala je crveno odelo koje je jedno od njenih boljih izdanja.

Možemo da primetimo da je Tamara velika obožavateljka dužih haljina koje imaju suknju A kroja – crveni model uz „nude“ salonke posebno dobro izgleda.

Tamara Vučić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pažnju nam je privukla i u haljini plave boje sa širokom crvenom trakom na porubu.

Tamara Vučić Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIC

Iako najčešće možemo da je vidimo u upečatljivim bojama i oštrim kontrastnim kombinacijama, prvoj dami stoje i nežniji tonovi, poput ove puder roze haljine sa delikatnim čipkanim vezom i belom kragnom.

Tamara Vučić Foto: Jovan Miric/ATAImages

Modni gafovi

Kao i svima nama, i Tamari se dogode neka ne baš sjajna modna rešenja – poput kombinacije dugačke crne suknje i jarko ljubičaste majice, koju je nosila sa cipelama iste boje. Ovaj autfit nikako ne laska njenoj figuri.

Još jedan takav modni gaf je i jarko pink haljina koja ima neobične detalje,  sa belim porubom na dekolteu i belom manžetnom na jednom rukavu – jednostavno, ima previše svega.

Haljine koje se pamte

Ipak, kao najupečatljivija dva izdanja moramo da izdvojimo njene haljine sa inaguracije Aleksandra Vučića i sa ceremonije vidovdanskih odlikovanja.

Ciklama duga haljina, asimetričnog kroja, uz koju je nosila lokne, jedan je od njenih modnih odabira koje će svi zapamtiti.

Tamara Vučić Foto: TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

A svi se sećaju i bele haljine koja podseća na nešto što bi nosile grčke boginje.

Tamara je širu javnost tada iznenadila svojom pojavom, posebno činjenicom da je na proslavu došla svega par nedelja nakon porođaja.

Tamara Vučić Foto: OLIVER BUNIC / AFP / Profimedia

***

Bonus video: Jutarnja šetnja kroz Oplenac sa princezom Ljubicom Karađorđević

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram