Kaubojke se ove jeseni vraćaju na velika vrata

Foto: Ratajkowski, Credit line: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Trend koji ne zastareva nikada.

Jesen je iza ćoška, a još smo u avgustu mogle da vidimo primese trendova koji će se nositi u velikom stilu ove godine.

Na mnoge od njih smo zaboravili, pa tako nije ni čudo da smo se iznenadili kad smo shvatili da će ova sezona biti u znaku rokenrola i kožnih pantalona, a sada, uz kožne pantalone, velikom popularnošću prete kaubojke.

Ne želimo da prizivamo loše vreme, ali bolje da oktobar sačekate spremne nego u sandalama i papučama pa smo vam zato pripremile nekoliko inspirativnih fotografija koje mogu da vam pomognu kako da stilizujete ovojesenju hit obuću.

Emili Ratajkovski zna znanje, to je već opšte poznata činjenica, a čim smo na njenim nogama ugledale ove čizme mogle smo samo da pretpostavimo da će sa lošim vremenom i beogradske ulice vrveti od ovih modela.

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Manekenka ih vešto kombinuje uz sve, pa ne vidimo razlog zašto i vi ne biste mogli tako ove jeseni, a model koji ona zaljubljeno nosi možete naći na policama Manga, pošto je Emili ljubiteljka cenovno pristupačne garderobe.

Foto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pre nekoliko nedelja, kaubojske čizme su doživele pravi bum na ulicama Kopenhagena tokom njihove Nedelje mode i mnogi stilisti su još tad predviđali uticaj koji će ova čizma imati tokom narednih meseci.

Foto: SOPA Images / ddp USA / Profimedia

Iako nisu bile najzastupljenija obuća na modnim pistama, definitivno su odnele pobedu na asfaltu jer su dominirale među ljubiteljima ulične mode u svim mogućim dezenima i dužinama.

Foto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ove upečatljive čizme mogu se naći kod nas na policama high street brendova kao što su Zara i Stradivarius u crnoj, beloj i smeđoj boji, a s obzirom na dužinu koja može da varira, kao i same materijale, ovaj model čizama zaista može da bude idealan praktično za svako godišnje doba.

Foto: BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia

Kaubojke možete da nosite uz mini teksas suknje recimo, ali i uz farmerke, kožne panatalone i verovali ili ne uz haljine kao što smo već videli na Emili, tako da sigurno nećete pogrešiti sa ovom čizmom koju ćete sigurno nositi godinama kroz sve sezone.

***

Bonus video: Modni trikovi koje možemo da ukrademo sa Nedelje mode u Parizu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Pinterest

Instagram